Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.939)
Beoordelingen filteren
2.939 resultaten
Waardering van reizigers
2.171
472
175
67
54
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.171
472
175
67
54
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.939 beoordelingen
Beoordeeld op 24 mei 2019

Op zoek naar een eetplek kwamen we hier terecht. Het terras zag er mooi uit. Later hoorden we pas dat dit een chic hotel is. Binnen op de patio hebben we heerlijk gegeten. Toen we de rekening kregen was die wel hoog, maar het zeker waard. Onze ober was alleen een beetje arrogant en liet ons lang wachten. De koffie hebben we niet afgewacht.

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Service
Bedank Eelke66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 februari 2019 via mobiele applicatie

Een hotel met de grandeur en grootsheid van vroeger. Hier word je nog echt als koning behandeld. De architectuur is overweldigend, neem gerust eens plaats in de patio voor een wijntje of high tea en laat je verwennen door het personeel. De bediening is vlot en vriendelijkheid.
.

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Martin M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 januari 2019 via mobiele applicatie

We hadden hogen verwachtingen want het is wel het duurste hotel in Sevilla. Je zitten alleen maar toeristen binnen en onze tafel was ook nog heel erg vies, we hadden paar keer gevraagd of het kon opgeruimd worden maar elke keer vergaten ze het. We bestelde verse muntthee met een taartje. We kregen gewoon thee uit een zakje en de taartjes waren niet echt van hoog kwaliteit (beetje zo pretpark taartje proefde het naar). Moesten ook nog lang wachten op de rekening.

Datum van verblijf: januari 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank beoordelaarnederland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlfonsoXIII_Seville, Dir of F&B van Hotel Alfonso XIII, A Luxury Collection Hotel, Seville, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 januari 2019
Google-vertaling

Dear Sir/Madam,

Thank you for taking the time to write such a sincere and constructive review, please accept my apology on behalf of the hotel Alfonso XIII, I am very sorry to learn that your experience with us was less than adequate.

I regret we provided you with an inconsistent service and poor customer experience which is the exact opposite of what we pride ourselves on Marriott. We value our customers and how important it is to offer exceptional service and product.

Your valued feedback highlighted a number of areas for improvement that I have since shared with the Executive Chef and Restaurant Manager, who join me in offering their apologies for their team’s shortcomings.

Please accept again my most sincere apology and allow me to ensure you that if you decided to visit us again, I will make sure that you will receive a personalized service and that all your expectations are met.

Please do not hesitate to contact me personally by phone, email, or in person in the near future.

Yours Sincerely

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 november 2018

1ste klas hotel en mooie stad. Veel onder Unesco geplaatste gebouwen.
Alles binnen loopafstand. Valt veel te bezoeken qua bezienswaardigheden.
Van oud (begin jaartelling via middeleeuwen tot nu. Alles de moeite waard.

Kamertip: Alles is goed.
Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank jroos782
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 september 2018 via mobiele applicatie

Een bijzonder hotel. Luxe alom, mooie foyer en de centrale ontbijtzaal in top. Buiten een mooi aangelegde tuin. Ben je in de buurt loop langs voor de foto wat ook binnen is toegestaan. Je wordt hartelijk ontvangen.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank robbT5058VD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken