Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:30 - 17:00
  
Google
Manieren om Koninklijk Paleis van Sevilla te ontdekken
vanaf US$ 15,71
Meer info
vanaf US$ 39,00
Meer info
vanaf US$ 43,75
Meer info
vanaf US$ 31,74
Meer info
Beoordelingen (33.029)
Beoordelingen filteren
33.029 resultaten
Waardering van reizigers
25.618
6.023
1.046
171
171
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
25.618
6.023
1.046
171
171
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
24 - 29 van 33.029 beoordelingen
4 weken geleden beoordeeld

Zeer mooi paleis met verschillende stijlen. Met stomming verbaasd toen we binnen kwamen. Zeker op tijd gaan of tickets online aankopen want de wachtrij kan zeer lang zijn. Een echte aanrader om te doen als je in Sevilla bent.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank edithpeeters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig paleis met rijke historie en veel details die je zonder gids voorbij zou lopen. Moslim, joods en katholiek zijn hier samengevoegd. Zo zie je maar dat je elkaar kunt versterken in kunst en cultuur

Datum van activiteit: september 2019
Bedank 863irmab
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2019 via mobiele applicatie

Vond het erg mooi, vooral de tuinen eromheen, heerlijk om lekker rond te lopen en in hoekjes te zitten, beetje lezen ofzo. Superfijn

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Lynni87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RealAlcazardeSevilla, Director de Relaciones Públicas van Koninklijk Paleis van Sevilla, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 weken geleden
Google-vertaling

Thank you very much for leaving your comment Lynni! We are glad to know that you have enjoyed your visit, and have been able to relax and discover the charm of each area of ​​the monument, mainly its gardens surrounded by nature and history.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2019 via mobiele applicatie

Online voor € 12.50 een ticket gekocht. Dit is voor het paleis en de tuinen. Dit is zonder de slaapkamers en audiotour. Kijk goed wat voor tijd op je ticket staat, eerder mag je er niet in. Online kopen scheelt een hele tijd in de rij staan

Het paleis is prachtig. Vele mooie kamers waar je ogen tekort komt. Ook als je minder geïnteresseerd in architectuur en geschiedenis bent. De tuinen zijn mooi en fijn om aan de drukte van het paleis te ontsnappen. Het is goed te doen met een buggy, soms wel een klein trappetje op. Je kunt er makkelijk een paar uur in doorbrengen. Vooral ook omdat je kunt uitrusten in de tuin of op het terras wat er is.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank TwanCorsten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 september 2019

voor wie van tuinen en parken houd is deze zeker het bezoeken waard. straalt rust uit , ppk het paleis moet je zeker bezocht hebben

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank grietje p
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken