Volledig restitueerbaar voor 16-06-23
Volledig restitueerbaar voor 16-06-23
Official website
Destinia.comUS$ 90
Beoordeeld op 13 april 2019

Kamer 211 die wij hadden is niet aan te bevelen. De kamer is aan de straatzijde en er is veel lawaai van het verkeer. Voor een 4 sterrenhotel zou je een betere isolatie verwachten.
Alle andere diensten zijn prima. Met de bus is het centrum vlot te bereiken.

Datum van verblijf: maart 2019
Beoordeeld op 25 september 2018 via mobiele applicatie

Mooi modern uitziend hotel, maar op sommige zaken zie je dat het geleefd heeft. Toch hebben ze zaken vernieuwd. Als je je douche neemt in bad, loopt het spattende water via glaswandje op de badrand en zo de grond op. Mooie vloer in de kamer, maar onder het bed vind je haartjes en stof.... Jammer, want voor de rest proper. Eten kun je in het cafetaria restaurant... Pizza was lekker, maar waar waren die groenten die me erop beloofd waren? Internet is gratis, maar je wordt steeds gevraagd om opnieuw in te loggen . We vinden het hotel toch te ver stappen van het centrum, daar mijn vriend moeilijk te been is... Het is niet 1.1 km, maar op zijn minst 1.7 km. Zie Booking.com. Ook vreemd om te zien, was als je hotels zoekt op het hotel-internet, je van andere hotels geen plaatjes kunt zien, maar wel bij deze van hen... Vreemd . Het zwembad is maar een streepje groot, met een plastic grastapijt.... Wel mooi. Ook mooie zit ruimte boven-terras 5de verdieping. Cafetaria best kleine ruimte, die ook als bar lijkt gebruikt te worden. Voor zij die willen... Er is een kleine fitnessruimte en roomservice. Aan de straatzijde is er wel hinder van lawaai... Zeker die ziekenwagen... Parkeren kun je in een parkeergarage aan de overkant van de straat, voor de prijs van € 15.40... Voor een vier sterrenhotel kom ik er niet meer... 3 sterren lijkt me voldoende.

Datum van verblijf: september 2018
Hoteles_Center, Recepcion van Andalucia Center Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2018

Beste Tommy,
Allereerst danken wij u dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven over uw verblijf bij ons. We waarderen de tijd die u hebt genomen om uw zorgen te delen.
Onze excuses voor de teleurstelling over stof onder het bed, het lawaai van ambulances, enz.
We nemen nota van uw suggesties om een oplossing te bieden.
We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groet, Hotel Andalucía Center

Beoordeeld op 11 december 2016

hadden twee dagen in dit hotel gewonnen,maar hebben daar niets van gemerkt.De kamer was zeer ruim en van alle faciliteiten voorzien.Het ontbijt was zeer uitgebreid en lekker.Overal stonden ook de temperaturen vermeld waarop het voedsel werd geserveerd.

Datum van verblijf: november 2016
Hoteles_Center, Community Manager van Andalucia Center Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 december 2016

Dear christapauwels,

We want to thank you for choosing us during your stay in Granada and for this review.
Your comments are the most important way to know about your satisfaction, so thank you for take your time in writing them.

We will be glad of attending you again soon.

Kind regards,

Hotel Andalucía Center

Beoordeeld op 19 juli 2016 via mobiele applicatie

Gewoon goed hotel met vriendelijk personeel. Enkele minpuntjes zijn het kleine zwembad dat snel sluit 's avonds. De bovenste verdieping heeft een mooi uitzicht maar heeft 's avonds maar één tafeltje als bar. De andere tafels zijn om te eten. Toen wij daar even wilden relaxen en een glaasje drinken werden we vriendelijk de deur gewezen...te verbeteren!

Datum van verblijf: juli 2016
Beoordeeld op 15 augustus 2015 via mobiele applicatie

Wij waren hier voor 2 nachten met het gezin.
Super hotel met heel vriendelijk personeel.
Het zwembad geeft je de kans tot verfrissing na een actieve dag .
Propere en ruime kamer .
Ontbijt was heel verzorgd en had een grote variatie.
We komen zeker terug

Datum van verblijf: augustus 2015