Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.585)
Beoordelingen filteren
1.585 resultaten
Waardering van reizigers
940
497
112
26
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
940
497
112
26
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.585 beoordelingen
Beoordeeld op 14 mei 2018

We werden fantastisch geholpen door de medewerker bij het inchecken. De locatie was uitstekend. We hadden een mooie grote kamer. De sfeer van het hotel droeg bij aan ons geweldige verblijf in dit hotel.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jschaa328237
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Palacio S, Director de Relaciones con Clientes van Palacio de Santa Ines, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest
Many thanks for appreciating all our services. We are glad to know that you enjoyed the location, the atmosphere, the staff hospitality, the room and the hotel itself.
It was a pleasure to receive you. I hope you´ll stay with us in your next trip to Granada
Thanks again for your 5 maximum evaluation
Best regards,
Customer Department Service.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2018

Prima locatie, sfeervol en midden in het oude centrum en vlakbij het Alhambra, schone kamer, ontbijt goed verzorgd en aardig personeel. Geen parkeergelegenheid maar het hotel heeft een goede service met vergoeden parkeergarage en is met taxi zeer goed bereikbaar

Kamertip: Geen raam maar dat viel in de praktijk mee, was prettig geweest om dit met de boeking te weten
Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank akwaks990078
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Palacio S, Director de Relaciones con Clientes van Palacio de Santa Ines, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest ,
Thank you for such a positive comment about your recent stay in our Hotel! We are glad that you find our location convenient, as you say it is central and everything is a walking distance from here. It is also good to know that the staff was helpful, they always try to make your stay as enjoyable as possible!
Once again, thank you for everything, it was a pleasure receive you in our Hotel. Consider it your home.
Kind regards,




Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2017

Hotel ligt in de wijk Albeyzin, 50m. van de rivier Darro. Hotel is in mooi oud pand gevestigd, kamers zijn prima, airco goed, ruime badkamer, aardig personeel, goed ontbijt. Goede parkeerregeling tussen hotel en publieke parking. De Superior kamer keek op het Alhambra, de gewone dubbele kamer was ook prima. Personeel gaf goede tips over restaurants in de buurt. Hotel regelt taxi terug naar parking bij vertrek.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 840heins
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Palacio S, Director de Relaciones con Clientes van Palacio de Santa Ines, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juli 2017
Google-vertaling

Dear Hein S,
Thank you for your kind review. We are delighted to know that your stay with us was pleasant and enjoyable. Consider this your home. We are glad that you liked the room, the buffet and that you found our staff helpful.
You are absolutely right - the location could not be any better, we are few minutes walking from the most beautiful attractions of the city. We hope it was not the last time we could welcome you in our Hotel and we are already looking forward to seeing you again in Granada.
Kind regards,
Customer Service Department.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juni 2017

Het hotel valt vanaf de straat niet op maar is aangegeven met borden. Via een staatje met wat treden bereik je het hotel. Wij hadden een kamer met veel houten details en een vide op de 2e etage. (Er is een lift aanwezig in het hotel) De badkamer was prima. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Er was ruime keuze bij het ontbijt.
Het hotel ligt op een mooi punt. Bezienswaardigheden, restaurants, taxi en bus zijn op korte loopafstand te vinden.

Wij hebben een prima verblijf gehad bij Palacio de Santa Ines.

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank AnnemiekeBE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Palacio S, Director de Relaciones con Clientes van Palacio de Santa Ines, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juli 2017
Google-vertaling

Dear AnnemiekeBE
It is with great pleasure that we read your opinion about your recent stay in our Hotel. We are thrilled to know that you enjoyed your holidays with us. The satisfaction of our Guests is always the best award and motivation to keep us working and trying to give the best service possible. It was a pleasure to be able to receive you in our Hotel and we hope to see you back!

Kind regards,
Customer Service Department.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2017

Prima locatie, aan de voet van de Alhambra, dichtbij alles en ook bij de bussen. Veel bars in de omgeving voor een koffee of een aperitief s'avonds (met name la Fontana). Rustig gelegen op een pleintje.
De taxi heeft ons in de straat iets beneden gelaten, 10 meter van de ingang.
Staff heel vriendelijk en behulpzaam : een dame spreekt uitstekend Frans.
Ontbijt was gevarieerd en nogal lekker en ik ben moelijk : de koffee was prima en ook de jus d'orange, al dan niet vers geperst. Je kunt trouwens bijna overal vers geperste jus d'orange krijgen in Spanje, lekker !

Kamertip: kamer 33 op derde verdieping tweede patio (met lift) had een mooi uitzicht op de Alhambra maar was een beetje klein
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank moniquebr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Palacio S, Director de Relaciones con Clientes van Palacio de Santa Ines, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 mei 2017
Google-vertaling

Dear Monique,
Thank you so much for taking time and writing your opinion! It is always a great pleasure to read comments of satisfied and happy clients. It is one of the best rewards for hard work. You are absolutely right - the location could not be any better, we are few minutes walking from the most beautiful attractions of the city and the best tapas bars.
We are also ghlad that you appreciated our Staff, they always do their best to make your stay as wonderful as possible.
Once again, thank you for the comment.
Kind regards,
Customer Service Department.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken