Volledig restitueerbaar voor 16-06-23
Volledig restitueerbaar voor 17-06-23
Destinia.comUS$ 203
Beoordeeld op 19 oktober 2021

Hotel gelegen naast Alhambra . Wij waren met de wagen en gebruikten de parking van het Alhambra, via het hotel krijgt ge daarvoor korting, het hotel promoot echter liever hun duurdere valetservice. Wandeling naar het centrum bergaf is plezant én makkelijk, slechts 10 tal minuten en taxi terug kost nauwelijks 7 - 8 euro. Mooi gebouw, modern ingericht, lijkt recent vernieuwd. Zeer vriendelijk onthaal in zeer goed Engels, geldt voor alle medewerkers die we gezien / gesproken hebben. Kamer zeer proper. Megagrote flatscreen, de grootste die ik al zag in een hotel. Uitstekende badkamer, wc én douche apart en dat vind ik altijd een pluspunt. Groot en goed bed. Goeie WIFI en goei airco . Goed ontbijt , mogelijkheid om buiten te ontbijten . Enige minpuntjes : in een 5 sterren kamer verwacht ik een koffiemachientje en een ijskastje.
En nog een kleine anekdote die de sfeer kenschetst : bij de boeking had men ons bevestigd dat er diner was inbegrepen in de kamerprijs, uiteraard wist ik ook dat dit een fout was. Toen ik lachend stelde dat hun dat een biertje ging kosten kreeg ik prompt een bon voor twee consummaties , we hebben er een goed glas wijn van gedronken. Het verdere verblijf door gaven de medewerkers aan dat ze ons herkenden . Vond ik aangenaam.

Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 20 februari 2020

Alles wat je van een 5 sterren hotel mag verwachten! 50 meter van de ingang van La Alhambra. Grote kamers, prima service. Het door ons bestelde derde bed stond er en was comfortabel. Check-in om 10 uur ’s morgens? Geen probleem. Prima ontbijt. Voor mensen die de Alhambra willen bezoeken is dit de perfecte keuze.

Datum van verblijf: februari 2020
Beoordeeld op 19 november 2019 via mobiele applicatie

Hier 3 nachten verbleven
Vanwege de goede recensies hier geboekt
Bij aankomst vriendelijk geholpen en wat tips gekregen van de jongen achter de receptie , ook voor 2 goede restaurants ( we verbleven in t weekend ) en dan bleken die restaurants hun sluitingsdag te hebben dus beetje rare tip!?
De kamer was goed en schoon, mooie badkamer!
We hadden een keuze uit kussens dus hier naar gevraagd bij de receptie , die waren savonds bij terugkomst in t hotel op t bed neergelegd ( maar zonder t bed even recht te trekken of de kamer even netjes te maken, dat verwacht je toch wel bij een 5 sterren hotel!
Het ontbijt was ok! Er was veel uitzoek maar veel ervan kon je niet eten ( er stond echt teveel voor het aantal mensen wat er in t hotel zat!
De churros en wafels etc lagen er al vanaf sochtends vroeg helemaal koud en uitgedroogd!
Jammer want daar had ik net zo een zin in!
Wat minder bakken en steeds verse neerleggen lijkt me handiger!
Het meisje bij t ontbijt was niet vriendelijk en na drie dagen wist ze nog steeds niet welke kamer we zaten, terwijl er denk ik hoogstens 20 man in t hotel zat.....
Niet even uitleggen hoe t koffiezetapparaat werkte ( was met cups ) niemand die t snapte maar ze liet iedereen een beetje doen!
Wat meer service en vriendelijkheid bij t ontbijt zou leuker zijn geweest!
Voor derest goede locatie en tegenover Alhambra!
Leuke wandeling naar de stad!

Datum van verblijf: november 2019
Beoordeeld op 16 augustus 2019 via mobiele applicatie

5* hotel tegenover de Alhambra. Vriendelijk personeel en mooi ingericht. Ideale locatie als je het Alhambra wil bezoeken, straat oversteken en je bent er. Wel tickets boeken bij het Alhambra anders kom je er niet in. Hop on hop of treintje stopt voor de deur! Is handig want Granada is op een berg gebouwd klimmen dus! Lekker zwembad(je) op het dak.

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 16 juni 2019

Super hotel!!!
We hadden een mooie aanbieding gekregen op de website van Eurostars, parking inbegrepen.
Zeer mooi ingerichte kamers, super ontbijt. Na het bezoek aan de stad of aan het Alhambra hebben we in de late namiddag ook nog lekker kunnen ontspannen aan het leuke zwembad.
Een echte aanrader!

Kamertip: We hadden een kamer aan de achterkant, heel rustig
Datum van verblijf: juni 2019