Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.390)
Beoordelingen filteren
1.390 resultaten
Waardering van reizigers
721
526
110
27
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
721
526
110
27
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.390 beoordelingen
Beoordeeld op 12 september 2018 via mobiele applicatie

Goed hotel, mooi centraal gelegen midden in de winkelstraat, op kwartiertje lopen alle historische bezienswaardigheden. Goed eten in de buurt. Moderne kamers met in badkamer geweldige waterdruk. Behulpzame 24 uur per dag balie.

Datum van verblijf: september 2018
Bedank NorthStar814128
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel L, Recepción van Room Mate Leo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you so much for your kind review.
We are happy that you find our central location so convenient and that you could spend a pleasant stay in your room.
We hope you enjoyed Granada so you can come back in a next trip. Don't forget that Leo will be happy to see you back and that we remain at your disposal for anything we can help with.

Best regards,

Room Mate Leo team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 april 2018 via mobiele applicatie

Hotel op mooie locatie middenin het centrum. Goede instructies vooraf hoe te rijden en waar te parkeren. Vriendelijke service van de receptie. Ruime moderne kamer. Dakterras met practhtig uitzicht. Goed uitgebreid ontbijt. In alle opzichten een aanrader.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jacksfun60
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel L, Director de Relaciones con Clientes van Room Mate Leo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 april 2018
Google-vertaling

Dear Guest
Thank you very much for share your experience through Tripadvisor.
For us is very important know your feedback that allow us to grow everyday
Thank you for your kind words about our staff and our breakfast served from 7-12.
We hope that you come back as soon as possible
Best Regards
Room Mate Leo´s Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 oktober 2017

Prettig hotel. Ligt midden in de stad. Mooie gerenoveerde kamers. In eerste instantie een donkere kamer, maar daarna verhuisd naar een lichtere kamer. Zeer vriendelijk en prettig personeel. Goed ontbijt in een ontbijtruimte met terras en uitzicht op het AlHambra. Prettige en persoonlijke sfeer.

Kamertip: Vragen naar een lichtere kamer wellicht een optie
Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Philip d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel L, Director de Recepción van Room Mate Leo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 oktober 2017
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for this wonderful review regarding your recent stay with us at Room Mate Leo. We are very glad to hear how fabulous you thought Leo was and how much you enjoyed your stay with us. we are very happy to know that you liked our rooms, the location and the breakfast but most of all that the team was helpful and friendly.
Of course the terrace on the top floor is a must have!

It was a great pleasure having you here at Room Mate Leo and we look forward to welcoming you back in the not so distant future.

Kind regards,

Room Mate Leo Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2017 via mobiele applicatie

Wat een mooi en net hotel. Hartelijke ontvangst en vriendelijk personeel. Kamers en hotel zijn erg netjes. En elke dag snoepjes op je kamer ook erg leuk. Ook het briefje elke dag op de kamer met tekst maakt het leuk thuiskomen op je kamer. Kamer voorzien van groot kingsizebed. En ruime douche badkamer. Ontbijt prima en dakterras boven geeft mooi uitzicht op Alhambra. Ligging in Centrum is perfect. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Engel038
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel L, Room Mate Leo team van Room Mate Leo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you so much for sharing your experience in TripAdvisor!

We are glad to know that you enjoyed your stay in Rooom Mate Leo. This is the best award that we could ever have!

We hope see you again in Room Mate hotels, where you'll have a good location, good services and a lovely staff which will help you to have other nice experience.

Regards,
Room Mate Leo team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2017 via mobiele applicatie

Hier geboekt voor onze rondreis door Andalusië. Hotel is hip en trendy, ontbijt prima en best uitgebreid. Kamers modern ingericht. Ideaal qua ligging als je de stad wilt bezoeken, alles op loopafstand. Parkeergarage in de buurt, hotel heeft afspraak met speciale tarieven.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Fheitbrink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel L, Room Mate Leo team van Room Mate Leo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2017
Google-vertaling

Dear guest,
Thank you for sharing your review with other travelers!

It is a great pleasure to know that you loved the days you spent with us enjoying our location and facilities. We tried to give our clients the best of us in order to feel like at home.

We are looking forward to accommodate you again!

Best regards,
Room Mate Leo team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken