Appartement wordt aangeboden als Nogalera Boutique Deluxe Appartement
Dag van aankomst
We arriveerden rond 18.00 uur, het appartement was bij aankomst vies en rook niet fris.
Op het bed lag nog het beddengoed van de vorige gasten, in de slaapkamer hing een bedompte lucht.
Er waren geen schone handdoeken maar de gebruikte handdoeken van de vertrokken gasten.
Onze bevindingen gemeld aan de bewaking/concierge die contact opnam met de verhuurder/eigenaar.
De verhuurder deelde mee dat er dezelfde avond bij de bewaking schoon beddengoed en handdoeken afgegeven zou worden. Er werd één hoeslaken + onderlaken, 2 kussenslopen, 3 handdoeken bij de portier voor ons achtergelaten. Hiermee moesten we het twee weken mee doen. Omdat het ’s nachts nog fris was, hebben we gevraagd naar een dekbedovertrek.
Toen we na het diner rond 23.00 uur naar het appartement terugliepen hebben we het bed moeten verschonen.
Tafels, stoelen, kortom alles wat we aanpakten voelde klef aan.
Keuken apparaten waren niet schoon, de kookplaat en erom heen vet.
In de waterkoker lag een dikke laag kalk, als er water in de waterkoker werd gekookt kreeg het water een melkachtige kleur van de kalk.
In enkele pannen, keukenlades, besteklade lagen voedselresten, in de koekenpannen lag er nog vet.
Mop en mop emmer, bezem waren eveneens smerig.
In het hele appartement lag er veel honden- of kattenhaar evenals op de bank in de woonkamer.
Nadat we dit gemeld hadden deelde de verhuurder/eigenaar mee dat de schoonmaak pas op zondag kon plaatsvinden. Omdat we vrijdag omstreeks 18.00 uur gearriveerd waren, waren we niet van plan tot zondag te wachten. We hebben op de dag ná aankomst het appartement zelf schoongemaakt en het keukengerei die we wilden gebruiken gewassen. De vier emmers zwarte dweilwater en het vele honden- of kattehaar, bevestigde dat het appartement niet proper was.
Omdat er een wasmachine aanwezig was, hebben we het beddengoed en de handdoeken die de vorige gasten gebruikt hadden zelf gewassen aangezien we niet twee weken gebruik wilde maken van één hoeslaken, éen onderlaken en één dekbedovertrek. Ook de dekbedden hebben we voor gebruik gewassen omdat deze er niet proper uitzagen.
De dag voordat we vertrokken bood de verhuurder/eigenaar ons voor het ongemak op de eerste dag een lunch/diner of terugbetaling van één nacht aan met de restrictie dan er geenszins negatieve recensie over dit appartement geplaatst mag worden. We zijn niet op dit aanbod ingegaan, want …….
Ligging
Op de begane grond van het appartementen complex zijn er tal van cafés die tot in de nachtelijke uren open zijn.
Het geluid galmt naar boven, wil je een goede nachtrust hebben dan zal je de ramen/deuren dicht moeten doen en de airco aan moeten zetten.
Het appartementen complex is in het centrum gesitueerd waar er vlakbij een ‘plein’ aanwezig is. Op dit plein vinden o.a. muziek optredens plaats die tot diep in de nacht doorgaan. Het geluid dreunt in het appartement door.
Ben je een nachtbraker/feestganger dan komt de ligging van dit appartement misschien goed uit. Wil je een goede nachtrust dan zal de ligging van dit appartement hieraan niet bijdragen.
Toegankelijkheid.
Omdat op de begane grond cafe’s aanwezig zijn, zijn de appartementen vanaf de eerste verdieping gebouwd.
Hierdoor is dit complex te bereiken via een loopbrug die op de begane grond begint en hellend oploopt naar de eerste etage of via een trap.
Voor rolstoelgebruikers, rollators, mensen die slecht te been zijn, een flinke klim.
Ik was in dit appartement twee weken op vakantie. Perfecte locatie, mooi, modern en net apartement, veel beter dan alle andere appartementen waar ik eerder in Torremolinos heb verbleven. Het Nogalera complex is ook ideaal door de centrale ligging. Goede communicatie met de eigenaar van het appartement, en prima werkende WIFI. Wij komen zeker terug!!
Was het eenvoudig om de woning te boeken? | Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk? |
Vakantie met vrienden | Personen met beperkte mobiliteit |
Oudere reizigers |
Vakantie met vrienden |
Was het eenvoudig om de woning te boeken? | Hoe was de sleuteloverdracht? |
Algemene staat van de woning | Beddengoed & matrassen |
Keuken & keukengerei | Hoe schoon was de badkamer? |
Overige faciliteiten & voorzieningen | Service |
TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies.