Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten ”

Restaurante La Fragata de Tito
Geclassificeerd als nr. 71 van 892 Restaurants in Torremolinos
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 17 - US$ 28
Keukens: Spaans
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

5 avonden gegeten heerlijk en top bediening en mensen die zeuren over €2,80 knoflook brood triest. We bestelden een lekkere witte huiswijn €12,50 moet je in Nederland eens doen. Nee voor ons een dikke 10

Datum van bezoek: september 2019
Bedank petradA59SZ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (576)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 576 beoordelingen

2 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden goede verhalen gehoord dus wilde dit zelf ook ervaren.
We kregen zonder te bestellen knoflookbrood geserveerd.
Dit aangegeven bij serveerster en die zei, "omdat u hier eet hoort het erbij"
Maar dit wilde we niet.
Daarna overheerlijke spinazie tortelini en hamburgers gegeten.
Bij de rekening waren er toch 2x knoflokbrood gerekend, erg teleurstellend van zo'n goed restaurant.
Valt ook erg tegen dat de serveerster niet eerlijk was.
Dus let op uw rekening !

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank simonequinluna
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten (lasagna en tortellini). Heel redelijk geprijsd voor goede kwaliy
Personeel superdruk maar toch tijd voor fotootje of grapje
Echt leuke avond gehad

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Bastiaan44
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2019 beoordeeld

Dit is een juweel in Torremolinos. Dit restaurant heeft ook een echte steen oven in een iglo vorm! Hier krijg je echt kwaliteit!

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank mjnuij
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt heerlijk gegeten en perfecte kwaliteiten, zeker een bezoek waard.
De pasta en pizza waren super, lekker aan de boulevard en lekker knus

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank 760martijnp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurante La Fragata de Tito bekeken, bekeken ook

Torremolinos, Costa del Sol
 
Torremolinos, Costa del Sol
Torremolinos, Costa del Sol
 
Torremolinos, Costa del Sol
 

In Restaurante La Fragata de Tito geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding