Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top!”
Beoordeling van BelGuNa

BelGuNa
Geclassificeerd als nr. 39 van 772 Restaurants in Torremolinos
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 24
Beschrijving: Lekker gezellig terras, verzorgd ontbijt, verse snacks, lekkere desserten en zoet genot. Tot slot, lekkere Belgische bieren : Duvel, Leffe en kriek. Iedereen welkom !
Gegevens restaurant
Beschrijving: Lekker gezellig terras, verzorgd ontbijt, verse snacks, lekkere desserten en zoet genot. Tot slot, lekkere Belgische bieren : Duvel, Leffe en kriek. Iedereen welkom !
28 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker gegeten, stoofvlees met frietjes! Nog een broodje martino mee naar huis genomen en de dag erna terug gegaan om er nog te halen! Super lekker! Dikke aanrader!!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank karenhG3117PZ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (61)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

4 - 8 van 61 beoordelingen

9 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij belguna in het Spaanse torremolinos is het thuis komen in een stukje België niet alleen Belgische bieren lekkere wijn en cava
Kan je ook heerlijk eten!! Alles tot in de puntjes vers en verzorgd!!!! Een aanrader voor Belgen die eens een Belgisch klapje willen doen in een familiale sfeer en een beetje meer informatie wil over de prachtige streek!!! Nancy en Gunter bedankt voor de fijne tijd in jullie belguna het was meer of in orde!!! Wij komen zeker nog eens terug!!! Jullie doen dit uitstekend!!!!
Vele groetjes Ciara en jens

Datum van bezoek: september 2020
Bedank 934ciarav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2020 beoordeeld

Mmmm..... Super lekker gegeten ! Ruime portie met lekkere frietjes en mayonaise. Op zijn Belgisch! Een echte aanrader als je eens zin hebt in een echte Belgische maaltijd. Je voelt er je direct thuis, Gunther en Nancy zijn super vriendelijk, en we hadden weer een leuke babbel. Tot de volgende keer ! Bedankt Gunther en Nancy!

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Herman_en_Ann
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2020 beoordeeld

Lekker eten en super vriendelijke bediening.We hebben al gereserveerd voor volgende week.Sommige gerechten moet men enkele dagen op voorhand bestellen.
Supervers

Datum van bezoek: september 2020
Bedank O9208GZjulienv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2020 beoordeeld

fijne mensen en heel lekker eten. alles wordt vers gemaakt en de stoofvlees is een aanrader. Robert en sylvia

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank H9755BSrobertb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die BelGuNa bekeken, bekeken ook

Torremolinos, Costa del Sol
Torremolinos, Costa del Sol
 
Torremolinos, Costa del Sol
 

In BelGuNa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.