Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Waardering”
Beoordeling van BelGuNa

BelGuNa
Geclassificeerd als nr. 92 van 891 Restaurants in Torremolinos
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 9
Beschrijving: Lekker gezellig terras, verzorgd ontbijt, verse snacks, lekkere desserten en zoet genot. Tot slot, lekkere Belgische bieren : Duvel, Leffe en kriek. Iedereen welkom !
Gegevens restaurant
Beschrijving: Lekker gezellig terras, verzorgd ontbijt, verse snacks, lekkere desserten en zoet genot. Tot slot, lekkere Belgische bieren : Duvel, Leffe en kriek. Iedereen welkom !
4 weken geleden beoordeeld

Gezelligheid troef! Lekker eten en drinken! Belgische klassiekers in zuiden van Spanje! En bovenal lekker!! Zeer vriendelijk onthaal en altijd een gezellige babbel! Doe zo voort !!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank JolienSme
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (39)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

9 - 13 van 39 beoordelingen

2 september 2019 beoordeeld

lekkere koffie, lekkere broodjes en tijd voor een gezellige babbel.
Veel succes met jullie zaak , jullie doen het prima

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Linda T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Je kunt hier lekker eten.
Heerlijk stoofvlees en ze hebben frikandel (curryworst) en lekkere frietjes en Brusselse wafels. En als je zin hebt in goede koffie, dan moet je echt hier naar toe ! Een aanrader dus !

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Els1971
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Elke keer opnieuw , zeer goed ontvangen , gezellige babbel over het leven aan de Spaanse costa
Lekker wijntje erbij , wij komen hier graag

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank sintjan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2019 beoordeeld

Op advies van onze hostess een keertje wezen lunchen bij Belguna.
Uiteindelijk waren wij er iedere middag rond 13.00 uur te vinden en hebben heerlijk gegeten. Je krijgt er fantastische koffie en een lekkere lunch, kwaliteit staat hoog in het vaandel. Guhnter en Nancy bedankt voor jullie gastvrijheid. We komen zeer zeker terug. Jullie zijn top.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Joenannie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Belgunatorremolinos, Eigenaar van BelGuNa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2019

Heerlijk om zo een beoordeling te krijgen, dankjewel !
Tot ziens,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die BelGuNa bekeken, bekeken ook

Torremolinos, Costa del Sol
Torremolinos, Costa del Sol
 
Torremolinos, Costa del Sol
Torremolinos, Costa del Sol
 

In BelGuNa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding