Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Teleurgesteld”
Beoordeling van Casa Juan Los Mellizos

Casa Juan Los Mellizos
Geclassificeerd als nr. 127 van 891 Restaurants in Torremolinos
Prijsklasse: US$ 26 - US$ 39
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten, Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Grote groepen
Dineropties: Lunch, Diner, Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld

Blijkt één van de genormeerde restaurants in La Carihuela te wezen.
Nadat we twee dagen terug bij de buren(Juan Carmona) lichtelijk financieel gepakt werden, dineerden wij in dit restaurant.
Het moet allemaal vlug vlug gaan, er staat een hoop personeel, iemand mag de bestelling opnemen, een ander mag de wijn brengen, een derde het eten, iemand anders de rekening...
De maaltijd was matig, de bestelde wijn (José Parriente, Rueda) niet voorradig.
De door de ober voorgestelde wijn was, dit moet gezegd, wel erg lekker en spotgoedkoop (€ 14,00 !).
Wat ons opviel was dat de Spaanse gasten naast ons getrakteerd werden op allerlei liflafjes (olijven, chips), wat ons verstoken bleef; en een portie chips staat niet op het menu, dus...
De versheid van de door mijn echtgenote langoustines was verre van top (helemaal niet vers), mijn gefrituurde vis kon erdoor.
Schitterend kader om te dineren, zeker s ‘avonds, maar toch teleurgesteld in de gebodene kwaliteit, rekening houdende met het feit dat het hier uiteindelijk, toch qua maaltijden, niet echt goedkoop is.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank guyurgel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gerencia M, Director de Relaciones Públicas van Casa Juan Los Mellizos, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden
Google-vertaling

We are truly sorry to read that your visit in our restaurant was not up to your expectations.

The main aim of our philosophy and our well trained team is to procure the satisfaction of all our guests. That is why we apologise for not achieving our main goal during your visit.

If in the future you decide to visit our restaurant and some dish is not to your liking, you will only have to tell the waiter o 'maître' and they will remove it or modify it without cost some.

We hope you can give us another chance. Best regards,

Sara TR
Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.726)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.726 beoordelingen

7 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel gezellige locatie (gezellige drukte) en vriendelijk personeel, doch moet het snel-snel gaan. Je wordt goed en snel bediend maar dat geeft je het gevoel dat het vooruit moet gaan. Het voorgerecht (look-scampi’s) was lekker maar overprijst.
Mijn hoofdgerecht stelde teleur want de steak voldeed niet aan de verwachtingen (veel vet, weinig vlees). Daarenboven bevatten de twee porties bijna geen frietjes. Het waren wel Steppegrasfrietjes.
Net onvoldoende dus wij gaan er niet meer terug!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 10Wicki10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gerencia M, Director de Relaciones Públicas van Casa Juan Los Mellizos, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 augustus 2019
Google-vertaling

We are truly sorry to read that your visit in our restaurant was not up to your expectations.

The main aim of our philosophy and our well trained team is to procure the satisfaction of all our guests. That is why we apologise for not achieving our main goal during your visit.

If in the future you decide to visit our restaurant and some dish is not to your liking, you will only have to tell the waiter o 'maître' and they will remove it or modify it without cost some.

We hope you can give us another chance.

Sara TR
Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2019 beoordeeld

Wij hebben hier twee maal gegeten en het was prima! Heerlijke dorade in het zout en paella. Druk, maar het liep op rolletjes. En het is gezellig toeven op het peiln.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank lekkerzeg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gerencia M, Director de Relaciones Públicas van Casa Juan Los Mellizos, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juni 2019

Hartelijk dank voor uw mening over Tripadvisor. We zijn blij dat over het algemeen het bezoek aan ons restaurant buiten hun gading. We blijven zo veel mogelijk te verbeteren. We hopen dat u ons weer te bezoeken. heel hartelijk bedankt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 mei 2019 beoordeeld

Eten was behoorlijk. Bediening was alles behalve. Juist aan tafel en reeds twee menukaarten en twee niet gevraagde broodjes. Nog geen minuut later reeds gevraagd wat wij wilde eten en drinken.
Voorgerecht was nog niet begonnen als onze hoofdgerecht er was.
Dit was enkel bij ons, maar aan elke tafel.
Dus once in a live time, but never again

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Philippe C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gerencia M, Director de Relaciones Públicas van Casa Juan Los Mellizos, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2019
Google-vertaling

We are truly sorry to read that your visit in our restaurant was not up to your expectations.

The main aim of our philosophy and our well trained team is to procure the satisfaction of all our guests. That is why we apologise for not achieving our main goal during your visit.


We hope you can give us another chance. Best regards,

Sara TR
Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Nog nooit zo lekkere paella gegeten.ze hebben zeker 8 soorten en de tapas zagen er ook super uit. Vriendelijke bediening. Zaten ook spanjaarden dus een aanrader.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Veluy71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gerencia M, Director de Relaciones Públicas van Casa Juan Los Mellizos, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2018
Google-vertaling

We appreciate your review. For us the most important thing is the quality of the product and that our customers are satisfied. We are so glad that you enjoyed the visit. Hope to see you again soon!

***

Hartelijk dank voor uw mening over Tripadvisor. We zijn blij dat over het algemeen het bezoek aan ons restaurant buiten hun gading. We blijven zo veel mogelijk te verbeteren. We hopen dat u ons weer te bezoeken. heel hartelijk bedankt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Casa Juan Los Mellizos bekeken, bekeken ook

Torremolinos, Costa del Sol
 
Benalmadena, Costa del Sol
Torremolinos, Costa del Sol
 
Torremolinos, Costa del Sol
Torremolinos, Costa del Sol
 

In Casa Juan Los Mellizos geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding