Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.199)
Beoordelingen filteren
1.199 resultaten
Waardering van reizigers
450
398
190
100
61
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
450
398
190
100
61
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.199 beoordelingen
Beoordeeld op 28 december 2018

Dit hotel heeft onze verwachting ruim overtroffen. Wat een fantastisch hotel.
Wij hadden een familiekamer geboekt, en kregen een vertrek met 2 slaapkamers, 2 badkamers (met bad en toilet en 2 wasbakken) en daarnaast een gezellige woonkamer met keukentje en een groot balkon. De kamers waren zeer gezellig ingericht, met goede verlichting overal en heel goede bedden. In de woonkamer en op het balkon stonden verschillende fauteuils en banken, en tevens een grote eettafel zodat je zowel binnen als buiten kunt zitten.
Het enige dat ontbrak in het keukentje is een koffiezetapparaat.
Het ontbijt was helemaal geweldig. Ik heb zelden zo een uitgebreid ontbijt gezien met heel veel verschillende soorten kaas en vleeswaren, broodjes, beleg, croissants, gebakjes, pannenkoekjes en wafels, veel fruit en yoghurt, champagne, cereals en crackers, verschillende warme producten zoals bacon en worstjes, én op verzoek kon je een eitje laten bereiden zoals je het wilt (omelet, a la plancha, gekookt, etc.). De ontbijtruimte is niet heel groot maar alles werd zo snel afgeruimd dat je bijna nooit hoeft te wachten. En het personeel is heel erg vriendelijk!
Ook bij de receptie zijn de mensen zeer attent en correct.
Internet in het hotel werkt heel goed en is beveiligd!
Handdoeken voor het zwembad kun je gratis halen. Parkeren onder het hotel is 15 euro per nacht maar buiten het seizoen is er in de omliggende straten voldoende gratis parkeergelegenheid.
Te voet is het ca. 10 min. naar Porto Banus. Het centrum van Marbella ligt op ca. 15 min. rijden.
Dit hotel zullen we zeker nog eens bezoeken!

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank RoyV71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Victor V, Director Comercial van Gran Hotel Guadalpin Banus, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 januari 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all we would like to thank you for selecting our Gran Hotel Guadalpin Banus for your holidays in Marbella, and for the time you spent to share such a kind and exhaustive review on your stay. We are glad to read that overall you had such a nice time with us.

Many thanks for also highlighting our “brilliant breakfast” and kind staff.Our kitchen service works very hard to make everything perfect.

Kindest Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2018

van een fantastisch verblijf kunnen genieten in dit prachtige hotel.
Geweldige service , lekker gegeten , mooie kamers .
Wij verbleven in een ruime suite met onze kleinkinderen , ook zij hebben zich geen moment verveeld . Plaats genoeg aan het zwembad , hier kent men geen badhanddoekenoorlog ;)
De ligging is perfect , stad , zee , altijd iets te beleven.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank beadevos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Victor V, Director de Relaciones con Clientes van Gran Hotel Guadalpin Banus, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2018
Google-vertaling

Thank you Beadevos for choosing the Hotel Guadalpin Banús. We appreciate your excellent rating. I am thrilled to read that our commitment to providing an exceptional guest experience resonated throughout your time with us. As a hotel we greatly appreciate your recommendation and we eagerly await your return.

Kindest Regards,

Blanca Vidal. Administration department

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 februari 2018

Dit hotel is geschikt voor families met gezinnen. Ruime familie kamers: twee slaapkamers, twee badkamers en een living met eettafel en kitchenette.Ook een heel ruim terras met eettafel, salon en ligzetels. Het hotel is een beetje verouderd (hier en daar barsten in de muur, wat afgebladderde verf) maar al bij al dik in orde. We komen zeker terug met de kids. Ik denk wel dat je hier niet wil logeren in het hoogseizoen. De service was nu al redelijk traag maar alles werd wel met de glimlach gedaan en gebracht. We hadden bijvoorbeeld twee matrassen en ze hebben hier in no time een matras opgelegd om er een dubbel bed van te maken.
Roomservice was dan echt wel heel traag (45 minuten voor een koffie en thee!) Heerlijk rustig liggen aan het zwembad, maar ik kan we inbeelden dat dat tijdens de zomervakantie iets minder rustig is. Het hotel heeft verschillende restaurants maar we zijn telkens ergens anders gaan eten. Victor aan de receptie regelt met plezier reservatie van restaurants en fietsen (worden aan het hotel geleverd). Volgende keer huren we een auto om de omgeving wat te verkennen en kiezen we voor een kamer met dakterras. Je wandelt te voet naar het centrum van Puerto Banus maar er staan ook altijd taxi's aan het hotel. Een aanrader voor gezinnen.
Aandachtspuntjes is het ontbijt. Ik had hier veel over gelezen maar was niet van mijn sokken geblazen. Ruim assortiment brood en ze bakken eieren, sinaasappels, aardbeien en meloen maar charcuterie vond ik weinig appetijtelijk.

Datum van verblijf: februari 2018
Bedank MustBeYummie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Victor V, Director de Relaciones con Clientes van Gran Hotel Guadalpin Banus, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 februari 2018
Google-vertaling

Dear guest,
First of all, we would like to apologise to you for not answering you in your own language. We are replying in an international language so as to make ourselves understood.

We would like to thank you very much for having chosen our Gran Hotel Guadalpin Banus during your days in Puerto Banus. Your review about the hotel has made our day a bright one. We are very grateful for your posting it in TripAdvisor and sharing it with the community.

We are always pleased to hear a guest who is completely in tune with what we offer. We offer beautiful, clean and very comfortable rooms with 5 star services at affordable prices in superb locations so it is great to hear you like staying with us often
Certainly, the hotel is very well located, in front of the sea, with amazing views, surrounding by the mediterranean nature, which provides to the hotel a line of calm and relax. We have many beaches a few minutes’ walk from us. Puerto Banus Beaches run either side of the Port and there is a huge range of Chiringuitos (Beach Bars/Restaurants) and Beach Clubs to choose from. There are a few different beaches along Puerto Banus, Playa El Duque (also known as Playa de Nueva Andalucía), Playa de Puerto Banus (also known as Playa de Levante) and further along towards Marbella, Playa Rio Verde, perfect for a lazy afternoon picnic, or a chilled-out day on the beach.

We are pleased that your room and spectacular views from your balcony met with your approval.

Our gastronomy is highly commended by most of the guests that try our Mediterranean Buffet restaurant, it is a pity to read that it was not what you were expecting.

As you saw whilst staying with us, we are investing in improving the property, and whilst this does bring some short term and regrettably unavoidable disruption, our ongoing and long terms commitment is centred on investing in this excellent hotel.

We are really pleased that your stay was so satisfactory and we hope to be able to welcome you back here soon.

Best wishes, Gran Hotel Guadalpin Banus Guest Relation Department.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 oktober 2017 via mobiele applicatie

Perfecte locatie aan zee tussen Banus en San Pedro, beide op loopafstand. Goede service, uitstekend ontbijt. De suite was met uitzicht op zee en ruim genoeg. Fraai zwembad, rustige locatie. Prijs is toch fors want je merkt aan alles dat het onderhoud de laatste jaren minder gedaan is. Wat vroeger goed was begint nu echt tekenen van slijtage te vertonen. Heel goed maar voor deze prijs is er echt beter te vinden.

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Kees46
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Victor V, Guest Relations Manager van Gran Hotel Guadalpin Banus, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 oktober 2017
Google-vertaling

Dear guest,

We would like to apologise for not answering in your native language, but in English. We are not fluent enough in Dutch so, as English is considered the international language, we are using it to answer you and hope you don't mind.

Thank you for having chosen the Gran Hotel Guadalpin Banus for your early autumn holiday and also for having taken the time to share your thoughts on your stay with others on Tripadvisor.

We pride ourselves on having the best location along this beautiful coastline and with our hotel being only a 15minute stroll away from the port, we really are, as you have perfectly highlighted, ideally situated for visiting both Puerto Banus and San Pedro.

It is also wonderful to hear that the variety and quality of food served in our breakfast buffet has exceeded your expectations. We offer an excellent selection and service as we understand how important it is to satisfy each guest’s taste and also how necessary this is to fully enjoy your holiday experience.

We truly hope to be able to welcome you back to the Gran Guadalpin Banus Hotel soon and send you fondest greetings from Marbella.

Yours truly,
All the team at Gran Hotel Guadalpin Banus



Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 januari 2017

Een vijfsterrenhotels dat de tand des tijds heeft meegemaakt, waardoor je het gevoel hebt dat het zijn beste tijd heeft gehad. qua locatie zeer goed gelegen, dicht bij Puerto Banus en tussen Marbella en Estepona/Sotogrande. De kamers zijn klein, maar het grote terras maakt veel goed. Het ontbijt was super en de bar valt ook mee.

Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Kris S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken