Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Marbella
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“3 x Top”
Beoordeling van Cortes Cafe Marbella

Cortes Cafe Marbella
Geclassificeerd als nr. 1.140 van 1.712 Restaurants in Marbella
Gegevens restaurant
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Tapasbar op een toplocatie. 6 tapas voor €10. Zelf uitzoeken vanaf de bar. Heerlijke tapas wat warm gemaakt wordt in minuscuul keukentje, op zich al een topprestatie. Hoge tafels binnen/buiten is topplekje!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Ellebelle77
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (244)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 244 beoordelingen

29 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer slechte cappuccino. Lijkt nergens op.
Niet naar toe gaan. Bij klachten geven ze niet thuis. Zonde van geld.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank MarcelJavea
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurantje heeft een leuke formule. Je kiest 6 tapas voor 10 euro (meer of minder kan ook dan 2 euro per tapas). Lekker gegeten, bediening kan beter.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank 686angeliquel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Inderdaad zoals eerder beschreven magnetron tapas. Pizza ook heel slap. Twijfels bij de zelfgemaakte ijsthee. Geen aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank raymondk500
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hele slechte bediening, ik bestelde een smootie na half uur wachten was hij er nog niet... bediening is zeer onaardig en wanneer je wilt betalen zijn ze er opeens als de kippen bij ik zou er niet gaan zitten....

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank maxh160
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cortes Cafe Marbella bekeken, bekeken ook

Marbella, Costa del Sol
Marbella, Costa del Sol
 

In Cortes Cafe Marbella geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding