Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.627)
Beoordelingen filteren
1.627 resultaten
Waardering van reizigers
1.103
333
111
47
33
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.103
333
111
47
33
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.627 beoordelingen
Beoordeeld op 20 mei 2018

Geweldig hotel met diverse kleine zwembaden, op de Golden Mile en aan zee. Super service, super onbijtbuffet. Hotel laat op sommige plaatsen wel zien dat het nieuw meer is maar toch zeer aanbevelenswaardig.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank rianne r
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Puente Romano M, Director General van Puente Romano Marbella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for sharing your insights on TripAdvisor. We are delighted that you had a pleasant stay and enjoyed our pools and the fantastic breakfast buffet. We are very lucky to be located in a privileged area as the Golden Mile. Your comment is very encouraging and we will continue working hard to maintain our pleasant atmosphere and exceptional service.

It will be our pleasure to have the opportunity to welcome you again in the near future.

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 mei 2018 via mobiele applicatie

Een mooi hotel met diverse restaurants en zwembaden
Kamers ruim en goed, minpunt is het ontbreken van een toiletborstel in de badkamer
Te gek voor woorden.

Vriendelijke bediening
Ontbijt meer dan goed, zeer verzorgt

Dit is een Absolute aanrader

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Alwin24
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Puente Romano M, Director General van Puente Romano Marbella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

We are very happy that everything was excellent, from the level of service to varied facilities and restaurants. The entire team is motivated by your opinion, it is a pleasure to receive your positive feedback and we hope to see you again soon.

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 mei 2018 via mobiele applicatie

Superhotel...... fantastische service, mooie, propere en ruime kamers...... een ontbijtbuffet dat geen gelijke kent en een ruim aanbod van verschillende toprestaurants in het hotel...... enig minpuntje: ik was hier voor een sportwedstrijd (Ironman) en voor een vroeg ontbijt wou het hotel geen aparte ruimte ter beschikking stellen...... dus heb ik maar op de badkamer ontbeten om mijn dochtertje en vrouw te laten doorslapen.....

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank micha_ls473
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Puente Romano M, Director General van Puente Romano Marbella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for your warm feedback! Your comment serves as a motivation to the entire team. We will continue working hard to achieve excellence and keep providing the best experiences to our valued guests.

We hope to welcome you back soon to our resort, Puente Romano team remains at your disposal.

Best regards,

Jorge Manzur
General Manager
Puente Romano Marbella
manzur@puenteromano.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 maart 2018

Het is een geweldig hotel, met waanzinnig goede restaurants. Heel gastvrij en top bediening. Het ontbijt is 1 van de beste. De inrichting, het ziet er prachtig uit. De suite die wij hadden was zo perfect.

Kamertip: Mooi uitzicht op zee.
Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Juliette5555
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Puente Romano M, Director General van Puente Romano Marbella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 april 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for sharing your very positive feedback with us. It truly makes us proud to hear that you enjoyed every detail of your stay in our resort; the restaurants, the hospitable staff, the breakfast and the décor. Our top priority is to deliver the best quality and service to our guests, and your positive insights therefore motivate and inspire the whole team.
Should you return to Marbella in the near future, it would be a pleasure to host you again.
Best regards,

Jorge Manzur
General Manager
manzur@puenteromano.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 november 2017

Luxe resort in een uitgebreide tropische tuin, met een doolhof van weggetjes, tuinen, speciale bomen, vijvers, restaurants en villa's, kamers, etc etc , veel te veel om op te noemen, 10 restaurants die bijna allemaal in elkaar kronkelen en overlappen , wel serieus verwarrend , maar na enkele dagen went het wel, hele mooie kamers in aparte villa's, hoogstaande service maar natuurlijk hangt er een prijskaartje aan vast

Kamertip: iedere gast kan zijn individuele keuze maken
Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 886kd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PuenteRomano M, Director General van Puente Romano Marbella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 november 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

We are pleased that you enjoyed our Andalusian resort, with a great variety of facilities and services, and had a relaxing stay with us. Your opinion motivates us to continue working to provide the best experiences to our valued guests, and we hope to welcome you back if you decide to return to Marbella. All of us at Puente Romano Marbella remain at your entire disposal.

Best regards,

Jorge Manzur
General Manager
Puente Romano Beach Resort & Spa
manzur@puenteromano.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken