Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker maar wat prijziger”

El Merendero de Antonio Martin
Reserveer een tafel
2
ma 27-9
20:00
Geclassificeerd als nr. 362 van 2.709 Restaurants in Malaga
Prijsklasse: US$ 23 - US$ 35
Wijk: La Malagueta
Gegevens restaurant
Wijk: La Malagueta
10 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Aangename plek . Zicht op strand. Licht. Goeie keuze. Lekker eten. Naar malagueense normen eerder duurder en wat sjieker.vriendelijke bediening

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Dansaert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (461)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 461 beoordelingen

25 juni 2019 beoordeeld

Samen met 9 collega's uit een aantal landen een hapje gaan eten. Super aardige bediening die perfect heeft geleverd toen we vroegen maar gewoon wat lekkers te serveren. was erg lekker. Er waren vooral locals aanwezig. Ook de wijnen e.d. waaren prima. de prijs viel mee ernstig mee en de locatie is natuurlijk top! zeker een aanrader

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank RobertHeleen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2018 beoordeeld

Met 4 personen gaan eten. Erg onvriendelijk ontvangen. Het eten is zeer matig, voor toch een flinke prijs. ( naar Spaanse normen )

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Sonja S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2018 beoordeeld

Dit restaurant ligt op een geweldige plek. Wij hadden een mooie tafel aan de voorkant waardoor je direct het strand op kijkt. De bediening was erg aardig en kon zelfs een aantal woorden Nederlands. Helaas stond binnen no-time het eten op tafel en op het moment dat wij aangaven dat wij geen haast hadden werd het hoofdgerecht direct op tafel gezet toen het voorgerecht werd uitgehaald. Dit was erg jammer want de kwaliteit van het eten is onwijs goed. Wanneer ze iets aan dit tempo veranderen verdienen ze wat ons betreft wel 5 punten ipv 4!

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Manon A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GrupoGork, Director de Relaciones con Clientes van El Merendero de Antonio Martin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juli 2018
Google-vertaling

Dear Manon,
Thank you for your visit and kind words! Do not doubt in visiting us again to enjoy more of the dishes that we have to offer. Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

In september zijn wij 2 keer geweest. Heerlijk eten en een goede bediening.
Je hebt ook een prachtig uitzicht op het strand. Vlees gerechten zijn van hoge kwaliteit. Aanrader om heen te gaan

Datum van bezoek: september 2017
Bedank lavacationn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GrupoGork, Director de Relaciones con Clientes van El Merendero de Antonio Martin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your visit. We are glad you enjoyed our restaurant. We are happy to serve you again. Regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die El Merendero de Antonio Martin bekeken, bekeken ook

 
Malaga, Costa del Sol
 

In El Merendero de Antonio Martin geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.