Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.822)
Beoordelingen filteren
3.822 resultaten
Waardering van reizigers
2.119
1.359
241
66
37
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.119
1.359
241
66
37
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 3.822 beoordelingen
Beoordeeld op 14 september 2018

Perfect, schoon en modern hotel in Malaga. Alles op loopafstand en via de hoge snelheidstrein is heel Andalusie snel te bereiken.Het dakterras met mooi uitzicht is een verademing met goed eten en drinken.

  • Verbleef: september 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank pkerst132954
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2018 via mobiele applicatie

Eén nachtje verbleven. Ontvangt was heel goed. We voelden ons heel welkom. Groot hotel met mooie kamers... Echter hebben de kamers wel een beetje aandacht nodig. Je kan eraan zien dat ze al veel gasten over de vloer hebben gehad. Zoals slijtage aan de vloer, schuifdeur badkamer die "hersteld" is, spiegel met vlekken aan zijkant (komt los), airco-raster dat los hangt, telefoonkabel in badkamer die verstorven is e.d.
Verder heel goed en breed bed.
Dakterras is super. Alleen 's avonds bleek dat 1 barvrouw onvoldoende was om de aanwezige bezoekers te kunnen bedienen.
Het ontbijt was subliem. Eén van de beste ontbijten die we ooit hebben gekregen. Verse producten. Vriendelijke bediening.

Verbleef: september 2018, reisde met een partner
Bedank DXJL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BMalaga, Guest Experience Manager van Barcelo Malaga, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 september 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

at Barceló we are convinced that there is always room for improvement, so we greatly appreciate the time you have spent sharing your experience with us. As your comments and ratings will help our team in their continued efforts to fully meet the expectations of our guests. We thank you for your visit and hope to have the opportunity to welcome you on a next visit to the city.

Sincerely,

Trinidad Pozo
Guest Experience Manager




Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2018

Het was een prima en fijn hotel. Zwembad en de kamer is mooi. Het ontbijtbuffet was geweldig. De omgeving was oké, niks mis mee maar je zat bij het minst mooie strandje van Málaga. Om bij de mooie strandjes te komen met goede restaurantjes is het eventjes lopen of een taxi nemen. Verder was het een leuke vakantie met een goed verblijf.

  • Verbleef: augustus 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank Isabelle R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2018

Mooi hotel, heel mooi zwembad op het dak. Enige nadeel was misschien de locatie. Je moet bus 3/5/1 nemen richting centrum/strand, als je het wil lopen was het rond de 20 minuten. Locatie is wel fijn kwa winkelcentrum/trein/busstation naast het hotel. Hier ligt dan ook een supermarkt.

  • Verbleef: augustus 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
1  Bedank evaaaxxxxx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juli 2018

Heel blij met de keuze van het hotel. Ook al ligt het op 20minuutjrs van de stad toch zou ik dit hotel weer reserveren. Uitgebreid ontbijt met Cava, zoveel keus. Roerei wordt a la minuut klaargemaakt alsook pannekoekjes! vriendelijk personeel, echt aanrader.

  • Verbleef: juli 2018, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank cinruy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BMalaga, Deputy Manager van Barcelo Malaga, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 juli 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Firstly we would like to thank you for the lovely review you shared following your recent visit to our Barceló hotel and are delighted to read that we were able to match your holiday expectations.

We also greatly appreciate your comments on the quality and variety of our buffets because our talented team of Chefs strive to ensure a wide variety of both local and international delicacies for each service to please all palates, it is indeed very rewarding to read that we were able to conquer yours.

Once more we thank you for choosing our hotel for your holiday and very much look forward to having the opportunity to serve you again in the future.

Sincerely,


Xavier Marsal
Deputy Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken