Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.766)
Beoordelingen filteren
3.766 resultaten
Waardering van reizigers
2.087
1.338
239
65
37
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.087
1.338
239
65
37
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 3.766 beoordelingen
2 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel met de beste verbinding tussen luchthaven en de stad. Trein stopt pal tegenover de aankomsthal, goede ticketautomaat. Bij derde halte, na 10 minuten ongeveer , uitstappen. Hotel met ruime kamers, goede bedden en o.a. minibar en een comfortabele leunstoel. Gelegen op het moderne station met prachtig winkelcentrum. Naast busstation.

Verbleef: april 2018, reisde met een partner
Bedank Frans T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Málaga is een bruisende stad, met veel historie maar ook met nieuwe hippe plekjes. Bv La Fábrica, een oude bierbrouwerij omgetoverd tot proeflokaal voor natuurlijk bier, maar ook voor wijn en een hapje. Soms is er ook live muziek.
Hotel Barceló ligt aan het María Zambrano station en is met de trein Cercanías makkelijk te bereiken vanaf de luchthaven. Van daaruit kun je de trein of bus nemen naar heel veel grote steden. Het hotel ligt op ongeveer 20 minuten lopen van het centrum van Málaga en biedt alle service die je nodig hebt.

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
1  Bedank Lia B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg fijn hotel dit. Wel te druk bij de incheckbalie. Mag best een mannetje bij. Kamers erg fijn. De bedden zijn erg goed. 30 december ingecheckt en er stond een fles champagne koud op de kamer zeer attent.

Zeer aan te raden dit hotel.

Bedankt jongens.

Verbleef: januari 2018, reisde met vrienden
Bedank Delft74
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 november 2017 beoordeeld

Perfecte locatie, vanuit vliegveld met trein naar hotel voor 1,80 euro. Ligt naast station maar geen last van. Verder heel goed gelegen voor strand, winkelen en centrum. Heerlijk bed, donkere en rustige kamer dus uitslapen gegarandeerd.

  • Verbleef: november 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank Sasja V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 november 2017 beoordeeld

Hier 3 heerlijke nachten geslapen. De bedden waren super. Het bad was ook helemaal top. We hadden wel een luxere kamer . Ook de koffie/thee mogelijkheid vonden wij super. Een heerlijke en fijne vakantie gehad. Ligt misschien iets te ver van centrum maar met taxi ca.€6 ben je daar zo

  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank Mafrab
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BMalaga, Director General van Barcelo Malaga, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 november 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for sharing your feedback on your recent holiday experience among us, our main goal being to ensure we keep on delivering unforgettable holiday experiences to our guests, your comments are crucial in this process therefore we highly value your time.

We appreciate the wonderful description of the room we accommodated you in during your stay, it is our goal to provide our guests with spotless, attractive and spacious rooms and we are really happy to know you liked yours so much.

Once more we thank you for sharing your experience with us and look forward to serving you again soon.

Kind regards,

Nacho Rodriguez.
Hotel Manager Barceló Málaga.


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken