Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 11 websites!
Ilunion Malaga
Beoordeeld als nr. 8 van 89 hotels in Malaga
Certificaat van uitmuntendheid
19 oktober 2017 beoordeeld

Dit verblijf was een leuke ervaring!
We genoten er van de rust en de aangename sfeer van het hotel.
Ruime kamer en badkamer
Het ontbijt was top, veel keuze , streekproducten...
Goede locatie.
Aangeraden....

Verbleef: Oktober, 2017
Bedank a v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ilunion H, Gerente van Ilunion Malaga, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 oktober 2017

Geachte klant,

Bedankt voor het kiezen van ILUNION Málaga, neem een paar minuten en deel uw mening over ons hotel. We zijn blij dat u een aangenaam verblijf had en dat u ons zo positief waardeert. Weet wat je aanraakt, maakt ons blij.

Met vriendelijke groet,

Mar Almagro. Hotel Director.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (621)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 11 van 620 beoordelingen

16 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een heel fijn hotel. Zeer vriendelijk personeel, goede service, super ontbijtbuffet, prima zwembad en wellness en uitstekende massage.

Vanaf het vliegveld eenvoudig en snel per trein te bereiken. Het centrum is op loopafstand en ook de haven en het strand zijn te voet bereikbaar. Wanneer je minder goed ter been bent is de taxi ook een alternatief.

Wij vonden het hier heerlijk en komen vast nog eens terug!

Verbleef: Oktober, 2017, reisde met een partner
Bedank mmaaiibb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ilunion H, Gerente van Ilunion Malaga, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 oktober 2017

Geachte klant,

Bedankt voor het nemen van een paar minuten en het delen van uw ervaring.
We bedanken u voor de positieve reacties omdat we vol motivatie zijn, maar bovenal zijn we blij dat je een gelukkig verblijf hebt gehad.

We hopen u snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Mar Almagro
Hotel manager ILUNION Málaga

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super hotel met heerlijk eten, vriendelijke kamermeisjes, veel faciliteiten: fitness, welness, turks bad en sauna. Ik heb ook een heerlijke massage gehad van Alex. Dit is zeker iets om aan te raden. 50 minuten heerlijk genoten! Verder ook mogelijkheid om fietsen te huren ed. Het ligt net buiten het centrum, maar dit stoort niet. Grote,ruime kamer en altijd alles proper ! Ik heb ervan genoten ! Zeker om terug te komen.

Verbleef: September, 2017, reisde met familie
Bedank Valérie D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ilunion H, Gerente van Ilunion Malaga, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest:

Thank you so much for leaving your comment on this website about ILUNION Málaga.
We are glad to hear you enjoyed your stay with us.
We hope to see you again in your next visit to our city.

Yours Sincerely,

Mar Almagro,
GM ILUNION Málaga

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel erg content van dit hotel. Lekker eten, vriendelijk personeel en mooie, ruime kamer. We hebben ook een massage van ALEX gehad in het hotel. Zeker een aanrader! Het hotel is net buiten de stad gelegen, maar het is toch allemaal dicht bij elkaar. De fitness en welness area zijn ook erg leuk als extra. We hebben erg genoten. Kortom een tophotel!

Verbleef: September, 2017, reisde met familie
Bedank Arnaud S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ilunion H, Gerente van Ilunion Malaga, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 september 2017
Google-vertaling

Dear Arnaud,
Thank for sharing your experience with us. It is always a pleasure to know we fulfill customers expectations. T
We hope to see you again next time in Malaga.

Best regards
Mar Almagro
GM hotel ILUNION Málaga

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2017 beoordeeld

Dit goed bereikbare hotel met inpandige parkeergarage is modern ingericht. Het ligt binnen het haven gebied met uitzicht op zee. De kamers zijn ruim van opzet met goede airconditioning en gratis WiFi. Er wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in het restaurant. Het historische centrum van de stad, het Picasso museum en het Alcazaba Malaga liggen op loop afstand. Voor een volgend bezoek aan Malaga is onze keuze voor dit hotel al weer gemaakt.

Verbleef: Augustus, 2017
Bedank carelpoulie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ilunion H, Gerente van Ilunion Malaga, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 september 2017
Google-vertaling

Dear customers:
Thank you for sharing your experience at our hotel. We are happy to hear that you enjoyed your stay with us. We look forward to welcoming you soon.

Yours sincerely,
Mar Almagro
GM ILUNION Málaga

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel, ligging is goed, vlak bij centrum en treinstation. Ook het eten in het hotel is uitermate goed, en betaalbaar. Als we weer naar Malaga gaan is de keuze voor mij al gemaakt.

Verbleef: September, 2017, reisde met een partner
Bedank Miquel1961
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ilunion H, Gerente van Ilunion Malaga, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 september 2017
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for sharing this nice commet whith us.
We are glad to read you loved our breakfast, service and location.
We do hope to welcome you back in the very near future.

Best regards,
Mar Almagro. GM

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super schoon en knus. Ontbijt is erg uitgebreid. Personeel is erg aardig. Het is net een beetje buiten het oude centrum. Vlakbij de reuzenrad. Er is een strand op loopafstand (circa 10 a 15 min lopen).

Verbleef: September, 2017, reisde met vrienden
Bedank kiwiliciousss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ilunion H, Gerente van Ilunion Malaga, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 september 2017
Google-vertaling

Dear guest,

First of all we would like to thank you for taking the time and giving us such a nice feedback. We are glad that you have enjoyed our breakfast and service and hope to have the opportunity to welcome you very soon.

Best regards,
ILUNION Málaga GM

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Malaga bekeken
Barcelo Malaga
nr. 3 van 89 in Malaga
3.266 beoordelingen
Perchel
Salles Hotel Malaga Centro
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Room Mate Larios
nr. 4 van 89 in Malaga
1.134 beoordelingen
Vincci Malaga
nr. 10 van 89 in Malaga
1.069 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Ilunion Malaga geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Ilunion Malaga

Adres: Paseo Antonio Machado 10, 29002 Malaga, Spanje
Locatie: Spanje > Andalusië > Province of Malaga > Costa del Sol > Malaga > Centro
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 2 spahotel in Malaga
Nr. 3 zakenhotel in Malaga
Nr. 7 familiehotel in Malaga
Nr. 8 luxe hotel in Malaga
Nr. 9 romantisch hotel in Malaga
Prijsklasse: € 78 - € 249 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Ilunion Malaga 4*
Aantal kamers: 179
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, World Independent Hotel Promotion, Thomas Cook International AG, Thomas Cook International AG, Hotels.com, TripOnline SA, Expedia, Agoda, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Ilunion Malaga met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Hotel Monte Malaga
Monte Malaga málaga

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding