Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.041)
Beoordelingen filteren
3.041 resultaten
Waardering van reizigers
1.295
1.189
335
94
128
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.295
1.189
335
94
128
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.041 beoordelingen
Beoordeeld op 2 maart 2020 via mobiele applicatie

Op de vijftiende etage van dit hotel is kan men genieten van een schitterend uitzicht over Malaga. Heerlijke ambiance en zeer goed eten. De hapjes zijn met zorg bereid en heel smaakvol. De vijf sterren meer dan waard zijn.

Datum van verblijf: maart 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank joopskunst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AC_MAP, General Manager van AC Hotel Malaga Palacio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 maart 2020
Google-vertaling

Dear Joopskunst,

Thank you for sharing your experience at the AC Hotel Malaga Palacio.

We appreciate your loyalty and we are happy you enjoyed your stay with us and that the facilities and service experience were what you expected and deserve. Our roof top Terrace really allows to see an awesome panoramic of Málaga and harbor. It is really nice to see you got the chance to visit

Thank you for staying at the AC Hotel Malaga Palacio and we hope you choose to stay with us again whenever your travel needs bring you back to Malaga.

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 oktober 2019 via mobiele applicatie

Ik deed alleen een drankje op het dakterras, waar de prijzen nog steeds zeer schappelijk zijn en het uitzicht echt adembenemend mooi is. Gezellige plek om na het eten nog even te chillen. Er was ook een dj die zorgde voor wat gezellige loungemuziek. De eetkaart zag er ook heel lekker uit. Ik kom zeker nog een terug om er ook te eten.

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank yentlvbakel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AC_MAP, General Manager van AC Hotel Malaga Palacio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 oktober 2019
Google-vertaling

Dear Yentlvbakel,

Thank you for your score and your comments. We are glad that you choose our Atico Bar & Restaurant , and we hope to see you again at our hotel

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2019 via mobiele applicatie

Heerlijk! Alles is er voor een topmaaltijd en nog zoveel meer. Het eten was overheerlijk, de bediening was vriendelijk en in combinatie met het adembenemende uitzicht op het oude en nieuwe Malaga was alles aanwezig voor een topavond.
kinderen zijn toegelaten

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Domjannekes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AC_MAP, General Manager van AC Hotel Malaga Palacio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2019
Google-vertaling

Dear Domjannekes,

We appreciate your loyalty and we are happy you enjoyed your stay with us and that the facilities and service experience were what you expected and deserve. With a spirit to serve, we take great pride exceeding your expectations.

Our roof top Terrace really allows to see an awesome panoramic of Málaga and harbor. It is really nice to see you got the chance to visit.

Your feedback is integral to our ability to continue to improve our service.

Thank you for staying at the AC Hotel Malaga Palacio and we hope you choose to stay with us again whenever your travel needs bring you back to Malaga.

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juni 2019 via mobiele applicatie

Zeker al 7 maal geweest. Altijd wordt je vriendelijk onthaald, bagage wordt uit de taxi genomen en naar je kamer gebracht.men verwacht je. Aan de balie ook alles ok. Wij zijn er zeer tevreden. Ze hebben kamers met een prachtig uitzicht,alles is vlak bij het hotel de zee,eten,drinken,tapas,top restaurants het is er prima vertoeven. Het restaurant in het hotel is wel rustig maar het eten echt wel lekker, probeer het ook eens . Hartelijk dank aan al het personeel ook voor het ontbijt want het kan er soms wel druk zijn,ook de bagage afhandeling is top.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Flyer684959
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AC_MAP, General Manager van AC Hotel Malaga Palacio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2019
Google-vertaling

Dear Flyer684959,

We appreciate your time in sharing your experience with us.

We are happy you enjoyed your stay with us and that the facilities and service experience were what you expected and deserve.

Everything we do is aimed at providing you with an excellent hotel experience and your feedback is extremely valuable. We truly appreciate you sharing your thoughts with us so that we may continue to deliver exceptional service in the future.

Thank you for staying at the AC Hotel Malaga Palacio and we hope you choose to stay with us again whenever your travel needs bring you back to Malaga.

Sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2019

Als je in Malaga bent en lekker wilt lunchen met een prachtig uitzicht dan kan je op het dakterras van dit hotel genieten. Een menukaart met lekkere gerechten,een prettige bediening en een prachtig uitzicht over de haven en stad Malaga maken zo'n lunch tot een feest. Het terras op de 15 de verdieping gaat om 13.00 uur open.

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Service
1  Bedank HC M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AC_MAP, General Manager van AC Hotel Malaga Palacio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2019
Google-vertaling

Dear HC M,

We appreciate your time in sharing your experience with us.

We are happy you enjoyed your lunch in our roof top Terrace, really allows to enjoy a delicious meal and see an awesome panoramic of Málaga, Cathedral, Gibralfaro Castle el and harbor with the best atmosphere.

Thank you for choice our Rooftop ATICO Bar & Restaurant and we hope you choose to come with us again.

Sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken