Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.639)
Beoordelingen filteren
2.639 resultaten
Waardering van reizigers
1.091
1.074
299
81
94
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.091
1.074
299
81
94
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.639 beoordelingen
Beoordeeld op 23 oktober 2018 via mobiele applicatie

Het was er schoon, het personeel vriendelijk en behulpzaam. Wij hoefden geen entree te betalen. De koffie en cappuccino werden netjes geserveerd. Zelfs met een koekje. De koffie was lekker. Het uitzicht is fantastisch. De prijs was goed.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Ria v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AC_MAP, General Manager van AC Hotel Malaga Palacio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Ms. Ria v,

Thank you for sharing your experience at the AC Hotel Malaga Palacio through TripAdvisor.

We appreciate your loyalty and we are happy you enjoyed your stay with us and that the facilities and service experience were what you expected and deserve. With a spirit to serve, we take great pride exceeding your expectations.

Our roof top Terrace really allows to see an awesome panoramic of Málaga and harbor. It is really nice to see you got the chance to visit it.

Best regards,

General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 oktober 2018 via mobiele applicatie

Prachtig top hotel, maar...
Iedereen wordt aangeraden om een bezoek te brengen aan het dakterras; een drankje doen en genieten van het uitzicht.
Dat laatste is fantastisch. Een glaasje wijn is meteen een stuk minder! De barman lijkt te denken dat deze Rioja staat voor een goed glas rode wijn. Schande! Dat een gerenommeerd hotel zo'n wijn durft te serveren. Bij een supermarkt in een achteraf straatje staan betere wijnen in de schappen.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank roeld631
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AC_MAP, General Manager van AC Hotel Malaga Palacio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Mr. Roel D,

Thank you very much for sharing your experience with the TripAdvisor Community.

Feedback from our guests is a very important tool for us as it enables us to pinpoint our weak areas and to improve accordingly.

As you can imagine, I am very dismayed to hear that we did not reach your expectations during your stay with us.

We regret that the Rioja that you chose was not really to your liking, especially because we have an extensive wine list among which we are sure you could have enjoyed the experience you were looking for on the terrace of our hotel.

Please excuse us for the inconveniences caused and feel free to contact us should you have any additional comments or requests.

Sincerely,

General Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2018

Een fijn hotel, wel wat duurder, maar de ligging is fantastisch. Hartje centrum. Kamer was ruim en mooi uitzicht op de kathedraal (wij zaten aan de achterkant). Ontbijt was wel prijzig en wij hebben gewoon bij Spaanse tentjes in het centrum ontbeten. Leuke en goedkoper. Badkamer was ruim en goed en de kamer verzorgd en groot. Uitstraling beetje oubollig, maar het hotel voldeed uitstekend. Het dakterras met zout-water zwembad is heerlijk en 's avonds is het een gezellige skybar met DJ en goeie cocktails. Parkeren wordt verzorgd, maar is wel vrij duur; 23 euro per dag.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank marcw303
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AC_MAP, Manager van AC Hotel Malaga Palacio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for sharing your experience at the AC Hotel Malaga Palacio through TripAdvisor.

We appreciate your feedback and are delighted to hear that you had a great stay. With a spirit to serve, we take great pride exceeding your expectations.
Our aim is to satisfy all individual needs and to ensure that all our guests will keep a most memorable experience.

Your feedback will be shared with the team to continue to inspire and motivate them to deliver exceptional customer service.

It was a pleasure to have you stayed with us.

Please also feel free to contact me next time you will be in Malaga and I will be more than happy to arrange your stay with us.

Your sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juli 2018 via mobiele applicatie

Na een leuke fiets tocht bij malaga bike tours.
Heeft een jonge belgische student Tibo ons de tip gegeven .
Een glaasje cava te drinken op the rooftop AC HOTELS MARRIOT MALAGA PALACIO .
Wat een geweldige tip uitzicht over de haven. v malaga en zo ook de binnenstad .
Dit alles bij zonsondergang toppie.
Door de weeks kost dit geen entree in het weekend 8 euro.
Aanrader!!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank mark s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AC_MAP, General Manager van AC Hotel Malaga Palacio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Mark S,

Thank you for sharing your experience at the AC Hotel Malaga Palacio through TripAdvisor.

Our roof top Terrace really allows to see an awesome panoramic of Málaga and harbor. It is really nice to see you got the chance to visit. Did you have the chance to dine with us there? We are proud of our various menu that we change twice per year, keeping our Standout dishes. .

Your feedback is integral to our ability to continue to improve our service.

Hope you choose to stay with us again whenever your travel needs bring you back to Malaga.

King regards,

AC Hotel Málaga Palacio

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2018 via mobiele applicatie

Het hotel ligt heel centraal in het centrum van Malaga. We werden uiterst prettig ontvangen. Bij aankomst werd ons een gratis upgrade aangeboden. Van kamer met uitzicht op centrum zonder balkon, naar kamer met zeezicht mét balkon.
Het dakterras is spectaculair. Prima zwembad. Echter erg weinig ruimte voor zitjes voor badgasten. Er staan enkele stoelen en ligbedden dicht op elkaar gepakt. Dat kon echter de pret niet drukken.
Het ontbijt is een aanrader. Zeer divers. Met name de typische spaanse producten waren van zeer goede kwaliteit (de rest wellicht ook, maar heb ik niet gegeten).
De kamers waren zeer schoon. De bedden sliepen heerlijk.
Dit is niet het goedkoopste hotel in Malaga, maar het geld wel meer dan waard!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank schaik250
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AC_MAP, General Manager van AC Hotel Malaga Palacio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2018
Google-vertaling

Dear Heerlijk,

Thank you for sharing your experience at the AC Hotel Malaga Palacio through TripAdvisor.

We appreciate your feedback and are delighted to hear that you had a great stay. With a spirit to serve, we take great pride in exceeding your expectations. Our aim is to satisfy all individual needs and to ensure that all our guests will keep a most memorable experience.

Your feedback will be shared with the team to continue to inspire and motivate them to deliver exceptional customer service.

It was a pleasure to have you stayed with us.

Please also feel free to contact me next time you are in Malaga and I will be more than happy to arrange your stay with us.

Best regards,

AC Hotel Málaga Palacio

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken