Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.680)
Beoordelingen filteren
2.680 resultaten
Waardering van reizigers
1.119
1.082
303
82
94
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.119
1.082
303
82
94
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 2.680 beoordelingen
Beoordeeld op 30 juli 2018 via mobiele applicatie

Na een leuke fiets tocht bij malaga bike tours.
Heeft een jonge belgische student Tibo ons de tip gegeven .
Een glaasje cava te drinken op the rooftop AC HOTELS MARRIOT MALAGA PALACIO .
Wat een geweldige tip uitzicht over de haven. v malaga en zo ook de binnenstad .
Dit alles bij zonsondergang toppie.
Door de weeks kost dit geen entree in het weekend 8 euro.
Aanrader!!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank mark s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AC_MAP, General Manager van AC Hotel Malaga Palacio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Mark S,

Thank you for sharing your experience at the AC Hotel Malaga Palacio through TripAdvisor.

Our roof top Terrace really allows to see an awesome panoramic of Málaga and harbor. It is really nice to see you got the chance to visit. Did you have the chance to dine with us there? We are proud of our various menu that we change twice per year, keeping our Standout dishes. .

Your feedback is integral to our ability to continue to improve our service.

Hope you choose to stay with us again whenever your travel needs bring you back to Malaga.

King regards,

AC Hotel Málaga Palacio

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2018 via mobiele applicatie

Het hotel ligt heel centraal in het centrum van Malaga. We werden uiterst prettig ontvangen. Bij aankomst werd ons een gratis upgrade aangeboden. Van kamer met uitzicht op centrum zonder balkon, naar kamer met zeezicht mét balkon.
Het dakterras is spectaculair. Prima zwembad. Echter erg weinig ruimte voor zitjes voor badgasten. Er staan enkele stoelen en ligbedden dicht op elkaar gepakt. Dat kon echter de pret niet drukken.
Het ontbijt is een aanrader. Zeer divers. Met name de typische spaanse producten waren van zeer goede kwaliteit (de rest wellicht ook, maar heb ik niet gegeten).
De kamers waren zeer schoon. De bedden sliepen heerlijk.
Dit is niet het goedkoopste hotel in Malaga, maar het geld wel meer dan waard!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank schaik250
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AC_MAP, General Manager van AC Hotel Malaga Palacio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2018
Google-vertaling

Dear Heerlijk,

Thank you for sharing your experience at the AC Hotel Malaga Palacio through TripAdvisor.

We appreciate your feedback and are delighted to hear that you had a great stay. With a spirit to serve, we take great pride in exceeding your expectations. Our aim is to satisfy all individual needs and to ensure that all our guests will keep a most memorable experience.

Your feedback will be shared with the team to continue to inspire and motivate them to deliver exceptional customer service.

It was a pleasure to have you stayed with us.

Please also feel free to contact me next time you are in Malaga and I will be more than happy to arrange your stay with us.

Best regards,

AC Hotel Málaga Palacio

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2018 via mobiele applicatie

Voordat je naar binnengaat, doet een portier de deur voor u open en begroet u vriendelijk. Daarna kun je naast de balie een ticket kopen van €8 om naar het dakterras te kunnen (deze ticket kunt u gebruiken als consumptiebon voor de drank bij het dakterras).

Ik had een Gin tonic besteld met Larios gin. Deze beviel me echt goed.

De muziek is top, soms worden er zelfs Nederlandse urban muziek gedraaid wat me wel verraste.

Verder was het uitzicht top!

Datum van verblijf: juli 2018
Bedank Karim M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AC_MAP, General Manager van AC Hotel Malaga Palacio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2018
Google-vertaling

Dear Dakterras,

Thank you for sharing your experience at the terrace of AC Hotel Malaga Palacio through TripAdvisor.

We appreciate your feedback and are delighted to hear that you had a great time at out terrace. Did you have the chance to have dinner a

Your feedback is integral to our ability to continue to improve our service. Thank you again for your time and come visit us again soon!

Best wishes,
AC Hotel Málaga Palacio

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2018 via mobiele applicatie

Als passant het dakterras op gegaan.
Na binnenkomst wordt je opgewacht door de beveiliging, die vraagt of je in her hotel slaapt.
Per persoon kost het vervolgens 8 euro om naar verdieping 15 te gaan. Hiervoor krijg je ook een bon voor een drankje.

Gewoon doen!
Helaas is geen eten beschikbaar op het terras. Tenzij je gaat zitten in het restaurant gedeelte.

Datum van verblijf: mei 2018
Bedank LeoK853
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AC_MAP, General Manager van AC Hotel Malaga Palacio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juni 2018
Google-vertaling

Dear Mr. Leo K.

Thank you for sharing your experience at the AC Hotel Malaga Palacio through TripAdvisor.

With a mission to provide superior customer service, we take great pride in serving your needs and are delighted to hear that we have met your expectations. Your feedback will be shared with the team to continue to inspire and motivate them to deliver exceptional customer service.

Thank you for staying at the AC Hotel Malaga Palacio and we hope you choose to stay with us again whenever your travel needs bring you back to Malaga.

Sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2018 via mobiele applicatie

Toevallig zag ik dit hotel EN de rooftopbar. Voor 8€ ga je naar boven, kan je genieten van een ‘gratis’ drankje EN het prachtige uitzicht. Ben je in romantisch gezelschap? Dan moet je dit doen! Ben je alleen, dan zeg ik ook: doen. Op een heldere dag heb je een adembenemend uitzicht!

Datum van verblijf: april 2018
Bedank AnnetteBurgers1234
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken