Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.225)
Beoordelingen filteren
1.225 resultaten
Waardering van reizigers
476
534
153
36
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
476
534
153
36
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.225 beoordelingen
Beoordeeld op 25 april 2018

Nette, ruime kamers. Er is geen aparte douche. Je moet douchen in het bad, wat niet erg aangenaam is.
Er is een terrasje met kunstgras aan de straatkant, maar de tafels waren vuil en de omheining erg bestoft.
Het ontbijt was ontgoochelend.
Door het slechte weer kozen we ervoor om in het hotel te dineren maar ook deze maaltijd was geen succes.
De kamers zijn absoluut niet geluiddicht! We hadden luidruchtige buren en konden bijna de volledige conversaties volgen.
In de onmiddellijke nabijheid is er niets te beleven als je genoeg hebt van het strand en de chiringuitos. Wanneer je het stadscentrum van Malaga wil bezoeken, moet je toch op een rit rekenen van om en bij een half uur.
Kortom, als je naar Málaga gaat voor iets meer dan het strand, boek dan een hotel in het stadscentrum waar heel wat te zien is en waar je lekker kan eten en neem dan de bus voor een dagje strand ipv omgekeerd.

  • Verbleef: april 2018, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank malflietgeert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VincciHoteles, Director General van Vincci Malaga, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 april 2018
Google-vertaling

Dear guest, we would like to begin by thanking you for your preference in selecting Vincci Malaga for your holidays in Málaga, as well as for the time you have taken to share your comments with us.

We are pleased to know that you value aspects as positive as our rooms but we regret if your stay at our hotel did not meet your expectations completely due to the situations described in your review. You may rest assured that each of your comments have already been forwarded to our area supervisors, in order for them to take them into consideration for amelioration purposes.

Concerning our terrace, as you mentioned in your review, there was very bad weather during your stay and for this reason the terrace got dirty. It was temporary and we solved it as soon as weather allowed.

Regarding breakfast, at all times we try to offer varied, top-quality options, among which our customers can find everything that they might desire. And so our breakfasts include, among other products: Nespresso and American coffee, 8 types of teas or infusions, 4 sorts of milk 5 fresh whole fruit, 5 cut fruit and 2 compote, more than 10 types of pastries and cakes, 4 types of cereals, 6 types of cold cuts, 5-6 types of cheeses, more than 10 different types of bread, 2-3 sorts of tomato (slices, crushed and cherry), 4 juices, 5-6 types of jams, honey, chocolate, Spanish potato omelet, fried eggs, scrambled eggs, bacon, sausages, vegetables, pies, 5 types of yogurts, diet foods corner, Malaga corner with 5 types of pâté, champagne, etc. Also, if you missed any other product, it could have been communicated.

Regarding the location, we are located 3 kilometers from the center of Malaga, being the only 4* hotel in Malaga which is opposite the beach. There is a taxi rank in front of the hotel, a bus stop behind and and a beautiful promenade that takes you to the city center. In addition to the beach, next to the hotel you can find West Park, Russian Museaum, Cars Museum, a great selection of the best restaurants in Málaga and a long etcetera.

The majority of our clients who choose to stay with us leave very positive feedback, and for this reason we are sorry to hear that your expectations were not met on this occasion.

We are at your service for anything that you may need.

Kind regards

Enrique Martín

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 januari 2018

goeie ligging, gemakkelijk met de fiets (te huur in het hotel), alles binnen bereik, dichtbij enkele parken
rustige kamer met 'schuin zeezicht' , wel wat lawaai van drukke baan aan voorzijde
heel vriendelijke receptie en bediening
prachtig ontbijt met veel keuze

  • Verbleef: december 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Vincci Hoteles
Bedank alleins2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 december 2017 via mobiele applicatie

Vincci Malaga ligt op ca. 3 kilometer buiten het stadscentrum. Afstand is lopend te doen, echter een taxi biedt in de avonduren een welkome uitkomst. Het hotel is modern ingericht en de kamers en het sanitair zijn hygiënisch en goed verzorgt. Het ontbijt wordt verzorgt in de vorm van een buffet en is uitgebreid. Personeel is super behulpzaam en begrijpen hun vak. Resumerend een hotel waarbij de prijs in een goede verhouding staat met de kwaliteit. Kortom aan bevelingswaardig!

Verbleef: december 2017, reisde met familie
Bedank Danny S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 oktober 2017 via mobiele applicatie

Verbleef een paar nachten in hotel. Ruime kamers, schoon en dagelijks schoongemaakt. Ontbijt voldoende keuze en prima verzorgd. Vriendelijke medewerkers zowel aan de balie als in restaurant. Ligt aan het strand. Maar wel enkele km's buiten het echte centrum van malaga, loopafstand zeker 45 min. Je kan fietsen huren bij het hotel en er staan altijd taxi's bij de deur.

Verbleef: oktober 2017, reisde alleen
Bedank 984ingev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 maart 2017

Vincci Malaga is gelegen aan de lange strandpromenade van Malaga- weliswaar 5 km van het oude centrum.. Dit is vlot te bereiken met auto of openbaar vervoer. Modern hotel met veel lichtinval en dichtbij de luchthaven. In de buurt is veel parkeermogelijkheid op straat. Voldoende eetgelegenheden in de buurt en restaurant van het hotel serveert ook maaltijden en dit al vanaf 19u wat vroeg is want in de buurtrestaurants kan je pas om 20.30 terecht

Kamertip: Veel kamers hebben uitzicht op zee.
  • Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Vincci Hoteles
Bedank EVIDABelgica
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken