Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Malaga
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Geweldig lekker!!!”
Beoordeling van Luxalad

Luxalad
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 12 van 2.852 Restaurants in Malaga
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 8
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekend en zeer lekkere salades.
Uiterst vriendelijk en spreekt vele talen inclusief Nederlands. Blijkbaar afkomstig van Brussel.
Echt een aanradertje!!!!!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank ChrisV3654
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (359)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 359 beoordelingen

3 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier een zeer lekkere lunch gehad! Zeer verse producten en helemaal niet duur! Ook fijn dat je in je eigen taal werd aangesproken (Nederlands)! Gewoon top!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank jand776
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2019 beoordeeld

Erg lekkere salade die je zelf kunt samenstellen. Fijn voor als je een keer een wat lichtere lunch wilt hebben.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Floor S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke salade gegeten!
Je kunt kiezen uit een salade met sla of penne. Daarnaast kun je kiezen wat je in de salade wilt. Lekker sausje erop!
Wordt keurig geserveerd! En smaakt ook nog eens lekker!!!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 370eg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2019 beoordeeld

Lekkere salade meegenomen voor op her vliegveld. Proper verpakt, saus en topping apart, met servieten en vork erbij.
Heerlijk! En gemakkelijk te eten doordat je alles in 1 bowl doet.
Ook onze dochter is fan.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Cleooh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Luxalad bekeken, bekeken ook

 
Malaga, Costa del Sol
 

In Luxalad geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding