Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zwaar teleurgesteld.”
Beoordeling van ABA

ABA
Geclassificeerd als nr. 7 van 565 Restaurants in Estepona
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 23 - US$ 34
Keukens: Aziatisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De beoordelingen op tripadvisor waren lovend.
Helaas kunnen wij die mening niet delen.
Misschien een verkeerde menu keuze?
Wij hadden gekozen voor een wok gerecht.
Deze was beslist niet lekker.
Nee, voor ons geen 2e maal ABA.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank hansgaillard
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (471)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 471 beoordelingen

19 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten is heerlijk en na de verhuizing zitten ze op een rustige plek met modern interieur! Maar op het terras wil je ook graag zitten!

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank amykoot
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 maart 2018 beoordeeld

Aangenaam verrast, super vriendelijk en heeeeel lekker. aan te bevelen: bentobox en gecarameliseerde banaan als dessert. Twee avonden op rij bezocht. Let op !zijn verhuisd naar nieuwe locatie sinds zomer 2017: calle de ojen 6

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Nathr2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens onze vakantie in estepona zijn we hier tweemaal gaan eten. Het kader is matig maar het eten is super lekker! Zeker de moeite waard!!!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank billekletser
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Aangenaam verrast
Normaal een zaak die ik niet zou binnengaan gezien de locatie
Lekker eten en heel vriendelijke bediening
Mag er zeker zijn

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank vansteenkistefrank
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die ABA bekeken, bekeken ook

Estepona, Costa del Sol
 

In ABA geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding