Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sublieme tapas”
Beoordeling van La Casa Del Rey

La Casa Del Rey
Geclassificeerd als nr. 45 van 551 Restaurants in Estepona
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 62
Keukens: Spaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
21 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke tapas, zeer goede bediening en vriendelijk personeel. Er is ook een uitgebreide wijnkaart. We gaan zeker terug

Bedank Paul B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sara R, marketing y publicidad van La Casa Del Rey, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 september 2018
Google-vertaling

Thank you very much for visiting our house we hope to see you again.
We are pleased to know that everything was of your liking Paul.
We hope to see you again!
Regards


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.491)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.491 beoordelingen

23 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel gezellig en lekkere tapas in een leuke sfeer. Echte aanrader in estepona. Leuke ervaring om in een goed gezelschap rustig te genieten in een leuk zijstraatje. Tapas komen na elkaar en dus gezellig om te eten

Bedank philippeb84
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sara R, marketing y publicidad van La Casa Del Rey, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 juli 2018
Google-vertaling

Thanks Philippe!
We are pleased to know that your visit was enjoyable.
Our aim is that all our customers feel like at home in our house and they enjoy.
We hope to see you again!
Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke bediening. Verfijnde tapas. Prijs/kwaliteit top! Mooie wijnkaart met enkele onverwachte toppers.

Bedank yono v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sara R, publicidad y marketing van La Casa Del Rey, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juli 2018
Google-vertaling

Thanks Yono!
Thank you very much for visiting our house and for your taking time to give us your opinion.
We hope to see you very soon!
Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2018 beoordeeld

Heerlijke tapas vergezeld van een heerlijk wijntje. Laat je adviseren door het personeel. Zij kennen hun wijnen erg goed.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Sabine H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sara R, marketing y publicidad van La Casa Del Rey, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juni 2018
Google-vertaling

First of all thanks for visiting our house and dedicate a few minutes to value our place, food and service.
We are glad to know that it was a satisfactory visit and hope to see you again.
Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige tent, vriendelijke ontvangst en super tapas.. ze waren allemaal even lekker. Krab met king prawn, gefrituurde garnalen in filo deeg, steak met foi gras, zalm, heek, burrito met kip en salsa saus, tiramisu.. allemaal top. AANRADER

Bedank Rene072
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sara R, marketing y publicidad van La Casa Del Rey, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juni 2018
Google-vertaling

Thanks Rene!
Thank you very much for visiting our house and for your opinion, we are happy to know that everything was of your like..
We hope to see you very soon!
Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Casa Del Rey bekeken, bekeken ook

 
Estepona, Costa del Sol
 
Estepona, Costa del Sol
 

In La Casa Del Rey geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding