Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.845)
Beoordelingen filteren
1.845 resultaten
Waardering van reizigers
674
659
312
121
79
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
674
659
312
121
79
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 1.845 beoordelingen
Beoordeeld op 28 april 2018 via mobiele applicatie

Zeer goed hotel. Mooie Kamer lekker gegeten zowel middays als Avond’s.het is zeer aangenaam verblijven. Vooral de rust en het mooie weezicht.weer viel wat tegen. Prachtige sauna en wellness. Hadden geode massage.

Datum van verblijf: april 2018
Bedank karelv2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H10EsteponaPalace1, Director de Relaciones Públicas van H10 Estepona Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2018

Vertaling door Google:
Beste gast,
Bedankt dat je ons hebt gekozen voor je verblijf, omdat je tijd hebt genomen om je ervaringen te delen en om ons te beoordelen.
We zijn blij om te horen dat je je kamer leuk vond evenals het eten, hebben geprofiteerd van ons wellnesscentrum en in het algemeen genoten van je pauze met ons.
Het was een genoegen om u bij ons te hebben en zou blij zijn om u weer te kunnen verwelkomen.
Met vriendelijke groeten namens het hele H10 Estepona Palace-team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 april 2018

...maar voor ons stond het op de verkeerde plaats. Wij zijn geen échte zonnekloppers en lopen graag rond, liefst langs een mooie promenade met wat terrasjes en winkeltjes, of langs aangename rustige wandelwegen. De promenade is men nog aan het creëren. Naar het haventje wandel je via het voetpad langs een relatief drukke weg (Goed alternatief is het busje op 150m van het hotel á 1,10€). Het haventje is gezellig als er markt is, anders zijn er enkel de restaurantjes te vinden. Over het hotel zelf is er niets dan goeds te vertellen. Mooie architectuur, heel netjes, vriendelijk en hulpzaam personeel en een bijzonder lekkere keuken. De kok van de show-cooking kent zijn vak, zeker wat eten bereiden aangaat maar ook de factor show is hem op het lijf geschreven. Voldoende ruimte in de mooie tuin voor de zonnekloppers met schaduwplekjes indien die gewenst zijn. Wens je een vakantie om te rusten, lekker te eten en van de zon te genieten, dan is dit hotel zéker aan te raden ! Als dit de norm is voor alle H10 hotels, dan zoeken we er volgende keer zeker terug eentje uit maar dan op een plaats die voor ons beter geschikt is.

Kamertip: Meerwaarde voor Prestige-kamer is niet in verhouding met de aangeboden voordelen. Toch niet in de periode toen wij er waren.
Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Mielabis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H10EsteponaPalace1, Director de Relaciones Públicas van H10 Estepona Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 april 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for choosing us for your stay, for taking time to share your experience and for rating us.
It is a pleasure to hear that you liked the architecture of the hotel as well as the food and our friendly and helpful staff and that you had a pleasant holiday.
We understand that the location was not ideal for you. The beach promenade to the port, as you mentioned, is in the making. From there the promenade into town offers a lovely walk along the sea. Also, if you have a car, our staff will be delighted to recommend various walkways, along the beach as well as inland for a pleasant stroll.
We would be delighted to be able to welcome you again.
With kind regards on behalf of the whole H10 Estepona Palace team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 maart 2018 via mobiele applicatie

Het is een mooi maar groot hotel. Wij waren met een gezelschap van 5 waarvan één persoon slecht te been. Aangezien dit hotel wat afgelegen ligt, was het niet zo simpel om een wandelingetje te maken. Het haventje ligt toch al 20 min te voet verwijderd en enkel via de grote baan bereikbaar. Aangezien het in onze vakantie enorm veel heeft geregend (jammer genoeg!), hebben we niet aan of in het zwembad gelegen. Maar het was wel mooi. Van het personeel kan je geen slecht woord zeggen. Ze helpen waar het kan. De buffetten van ontbijt en diner zijn uitgebreid en voor ieder wat wils. Het hotel zelf kan misschien een opknapbeurt gebruiken. Hier en daar hebben we waterlekken gezien vanuit het plafond. (Door de regen?) De badkamer is ruim en netjes maar de douche in het bad is niet handig voor de ouderen.

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank speedsterke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H10EsteponaPalace1, Director de Relaciones Públicas van H10 Estepona Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 maart 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for choosing us for your stay, for taking tame to share your experience and also for rating us.
We are glad to hear you liked our hotel and staff, as well as our breakfast and dinner buffet.
We understand that for a person with walking difficulties the port, being about 1km from the hotel might be a little too far. For those who do not wish to walk, there is a public bus leaving from about 150m from the hotel, which stops in the port as well as the centre. Another alternative would be a taxi, which our reception staff are happy to call for you. A beach promenade to the harbor is in the making.
It has indeed rained quite a lot these past few days and we would be delighted to welcome you again with more sunshine.
With kind regards on behalf of the whole H10 Estepona Palace team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 maart 2018

Eind februari 2018 verbleven wij een week in het H10 Estepona. Een heel fijn , luxe hotel, met ruime van alle gemakken voorziene kamers. Wij hadden halfboard geboekt, met een zeer uitgebreid ontbijtbuffet en ook het avondeten dat werd aangeboden in buffetvorm was uitstekend. Tijdens ons verblijf was het verwarmde buitenzwembad geopend en hier konden wij op de mooie dagen gebruik van maken. Het personeel zowel aan de desk als in het restaurant hebben wij als zeer vriendelijk en bijzonder hulpvaardig ervaren. Onze vakantie was verder compleet te noemen door de huurauto die bij de boeking inbegrepen was. Marbella, historische stad Ronda en Gibralter liggen allen binnen een uur rijden en zijn om verschillende redenen zeer de moeite waard. Kortom een zeer geslaagde vakantie en voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Marina S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H10EsteponaPalace1, Director de Relaciones Públicas van H10 Estepona Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 maart 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for choosing us for your stay, for taking tame to share your experience and also for rating us.
We are glad to hear you liked your room as well as our breakfast and dinner buffet and that you enjoyed your holiday with us.
We very much look forward to welcome you again.
Meanwhile we send you our kind regards on behalf of the whole H10 Estepona Palace team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 november 2017

Gezellig mooi hotel met prachtig zicht op zee en Gibraltar , grote kamer met mooi uitzicht , mooie tuin met veel ligstoelen , zeer lekker eten , wel een beetje afgelegen . Te voet ben je in 20 min.aan het haventje en dan nog eens 30 min.langs een mooie wandeldijk die tot aan het gezellige stadje loopt.Er is ook een busje die regelmatig naar het stadje rijdt ( 1,10 €)

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Etienne G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H10EsteponaPalace1, other van H10 Estepona Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 januari 2018
Google-vertaling

Dear customer,
Thank you for choosing us for your stay, rating us and for sharing your opinion.
We are happy to know you enjoyed your stay.
It will be a pleasure to welcome you again.
Kind regards on behalf of the whole H10 Estepona Palace team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken