Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.235)
Beoordelingen filteren
1.235 resultaten
Waardering van reizigers
725
314
123
54
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
725
314
123
54
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.235 beoordelingen
Beoordeeld op 2 juni 2017 via mobiele applicatie

Zoals de voorbije 5 jaren hebben we terug van een weekje vakantie genoten. De ontvangst is telkens super. De kamer is heel ruim en je hebt weinig of geen last van lawaai. Ontbijt is nog steeds heel uitgebreid. Nergens vind je zo veel keuze.
Aangezien we naar hier komen voor een weekje rust, kunnen we genieten van de prachtige tuin met verschillende zwembaden waar je ongestoord kan vertoeven.
De formule half-pension is meer dan zijn geld waard. Alle avonden een ander menu. Je hebt steeds keuze tussen 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 desserts. Ze zijn zelfs bereid iets anders aan te bieden mocht het je niet aanstaan.
Komen we terug ? Zeker en vast.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank anndX3080UT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carla L, General Manager van Kempinski Hotel Bahia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
thank you for taking the time to share with us the comment regarding your recent stay in Kempinski Hotel Bahía. The motivation of our team is to fulfil our guest’s wishes and make their stay an unforgettable experience. Therefore, we are proud to know that we have exceeded your expectations regarding our remarkable facilities, exclusively equipped rooms and a reach variety of culinary offering.
Thank you once again for your kind comments. 
It would be a pleasure to welcome you back to the Kempinski Hotel Baía in not too distant future. 
With kindest regards,
Carla Lopes
The General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 april 2017 via mobiele applicatie

Fraai hotel aan het strand met supermooie tuin met diverse zwembaden. Bediening is zeer vriendelijk en gastvrij. Hotelkamers zijn Ok maar niet heel bijzonder. Er zijn diverse restaurants waar je lekker kunt eten maar gezien kwaliteit wel te duur.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 629johannesl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carla L, General Manager van Kempinski Hotel Bahia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 april 2017
Google-vertaling

Dear Johannes L,

Thank you for taking the time to share your valuable insights with us.

I am delighted to hear that you enjoyed our wonderful gardens, various swimming pools and friendly staff.

I also would like to thank you for your critical notes,thus it help us to take the necessary measures to improve our service.

Please rest assured that your comments regarding our rooms and restaurant pricing are now being evaluated and followed up.

As a Kempinski guest your important suggestions in regards to your experience are crucial for our continuous strive for improvement. Thank you once again for your important comments.

It would be a pleasure to welcome you back to the Kempinski Hotel Bahia in not too distant future.

With kindest regards,
Carla Lopes
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2016 via mobiele applicatie

Zeer goed hotel! Vriendelijke en hulpvaardig personeel. Uitstekend kwalitatief ontbijt.
Prachtig strand met beach bar op 200m. Bar.Zwembad niet verwarmd!!!! (Enkel binnen)
Hotel ligt vlak achter A7 auto baan met veel lawaai! Slapen met ramen dicht.
Goede ligging als uitval basis!

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde alleen
1  Bedank Marina D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2016 via mobiele applicatie

In toerististisch Estapona zeer goede kwaliteit hotel. Strand is wat eenvoudig, met verschillende wateractiviteiten dichtbij. Heerlijk zwembad voor kinderen met diverse activiteiten. Vriendelijk personeel , bereid te helpen. Externen kunnen hier ook lunchen en tegen betaling stoelen op strand/ in de tuin huren voor een dag.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank 506hannekev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 december 2015

Het hotel ligt aan het strand met een grote tuin met zwemdokken omringend met wandelwegen en palmbomen en planten. Zeer vriendelijk personeel . Hotel is een 5 sterren zeker waard . Het eten is gevarieerd en zeer goed.Kamers naar keuze volgens de eigen keuze en budget. Op een boogscheut van steden zoals Estepona-Marbella-Puerto Banus-San Pedro en iets verder het wereldberoemde Gibraltar.

Kamertip: Kamer vragen met frontaal of zijzicht zee op 2de of 3de verdieping.
Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Normandino
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken