Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eten met vrienden !”
Beoordeling van Bistro Bar't

Bistro Bar't
Geclassificeerd als nr. 90 van 610 Restaurants in Estepona
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 28
Gegevens restaurant
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker eten super vriendelijke Bruggelingen
Echt een aanrader !
Eten met vrienden op vakantie !

Datum van bezoek: september 2019
2  Bedank PietV565
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (51)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 53 beoordelingen

11 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Te weinig personeel waardoor je relatief lang op je eten moet wachten. Men werkt hard maar doordat alles zo gehaast is komt dit de beleving en het eten niet ten goede. Eten is redelijk maar niet om over naar huis te schrijven. Prijs kwaliteit niet echt in verhouding.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank R-o-c-h-e-llll
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2019 beoordeeld

Super lekker gegeten! Een aanrader!
Top bediening! Bedankt Rebecca en co. Reeds verschillende keren een bezoekje gebracht en we komen zeker nog veel terug, Cindy en Christophe

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank CindyXtof
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2019 beoordeeld

Altijd lekker en leuk om hier te komen eten of iets te drinken. Echt een aanrader! We komen hier zeker terug

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank Jurgen D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed restaurant , lekker gegeten
Zeker een aan aanrader , prijs kwaliteit dik in orde .
Cyriel & Caroline

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank CyrielR6
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistro Bar't bekeken, bekeken ook

 
Estepona, Costa del Sol
 
Cancelada, Estepona
Estepona, Costa del Sol
 

In Bistro Bar't geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding