Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtig huis op een indrukwekkende locatie!”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Estepona, Costa del Sol, Province of Malaga, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Femke O
Merchtem, België
Niveau 2 bijdrager
9 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
“Prachtig huis op een indrukwekkende locatie!”
Beoordeeld op 10 november 2017 voor een verblijf in oktober 2017

Wij hebben een superleuke ervaring gehad in dit mooie huis gelegen op een toplocatie! Het huis is ruim, heeft een prachtig interieur en alles is nieuw. Het uitzicht dat je kan bewonderen vanop het gezellig terras is nog mooier als op de foto's en enorm rustgevend. Je kan meteen vanop het terras in zee! De kamers en badkamers zijn voorzien van alle comfort en super proper. De gastheer, Angel, heeft ons zeer vriendelijk ontvangen (in het Nederlands!) en ons enorm veel tips gegeven voor uitstapjes en restaurants in de omgeving! Wij komen zeker terug!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gailk2010
Newry, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 4 september 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 sep 2017
Dear Gail,
Thank you so much for this positive review. We give a lot of importance to what our guests think about their experience living in our holiday home, Brisas del Mar.
Indeed, it is important guests have a car at their disposal. There are a lot of very nice places of touristic and cultural interest to visit at a short driving distance from Bahia Dorada.
We are delighted you enjoyed the house and the area and would be very glad to receive you and your family one day again. All the best, Angel
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
uwe500
Brilon, Duitsland
1 beoordeling
Beoordeeld op 12 november 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 nov 2017
Lieber Uwe,
Ich möchte Ihnen für diese Bewertung danken. Es war uns eine große Freude, Sie in Estepona kennenzulernen. Noch wichtiger ist, dass wir uns sehr darüber freuen, dass Sie Ihren Urlaub in Brisas del Mar genossen haben. Wir hoffen, dass wir Sie auch in Zukunft wieder empfangen können.

Mit herzlichen Grüßen,
Angel
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
Beoordeeld op 29 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
31 aug 2017
Querido Jaime,
Me gustaría darte las gracias por la crítica positiva que haz enviado en relación con tu estancia en Brisas del Mar. Pero sobre todo lo que para nosotros importa es que realmente habéis disfrutado mucho de vuestra estancia.
Hemos estado encantados con vosotros como huéspedes y también queremos daros las gracias por la manera en que habéis cuidado de la casa durante vuestra estancia.
Es esencial para nosotros, que nuestros clientes se sientan como en casa y que sean tratados de la manera que nos gustaría ser tratados nosotros cuando estamos en otro lugar de vacaciones.
Por supuesto, sería más que un placer volver a recibirte con tu familia el próximo año. Estamos deseando que llegue.
Con un cordial saludo,
Ángel
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 153
/
Nacht
Week
Maand
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen