Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.085)
Beoordelingen filteren
1.085 resultaten
Waardering van reizigers
234
551
245
47
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
234
551
245
47
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.085 beoordelingen
19 februari 2018 beoordeeld

We verbelen 1 nacht bij dit hotel en zijn vriendelijk geholpen door de medewerkers. Kamer was ruim en schoon, goede locatie tussen het station en het centrum. Ontbij was goed, warme eigerechten worden op verzoek en naar smaak ter plaatsen bereid. Mogelijkheid om bagage op te slaan en prima prijs-kwaliteits verhouding.

  • Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Martin B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
amparo g, Director General van NH Córdoba Califa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 april 2018
Google-vertaling


Lieber Kunde.
Wir freuen uns, dass Sie eine so gute Erinnerung an Ihren Aufenthalt in unserem Hotel haben.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 november 2017 beoordeeld

Werden vriendelijk ontvangen, keurige kamer en mooie badkamer.
Het ontbijt was meer dan uitstekend en ook parkeren was geen probleem. Ze hebben een eigen parkeergarage voor 10 euro per dag en een publieke garage op 100 meter afstand voor 13 euro per dag.

  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank HannekeW73
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 september 2017 beoordeeld

Het hotel ligt heel gunstig met aan de ene kant de Joodse wijk en aan de andere kan het stadscentrum.
Het hotel heeft een erg leuke binnenplaats waar je 's-morgens van het uitgebreide ontbijt kunt genieten. De kamers zijn schoon en we hebben geslapen in een heel goed bed. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Je kunt je auto in de parkeergarage van het hotel parkeren. Kortom een zeer prettig verblijf.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank inekeb355
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juni 2017 beoordeeld

NH Cordoba Califa ligt in het centrum van Cordoba en beschikt over een eigen parkeergarage ( € 10,00 / dag ). Wel even opletten: ligt aan een éénrichtings weg maar je kunt eig niet verkeerd rijden. Alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand van het hotel. We hadden logies met ontbijt, dat genoten kan worden in een gezellige ruimte of de prachtige patio.

  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Ed T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
amparo g, Director General van NH Córdoba Califa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juli 2017
Google-vertaling

Sehr geehrter kunde.
Vielen dank, dass sie sich dafür entschieden uns für lhren aufenthalt in Cordoba.
Wir hoffen bald wieder.
Beste GrüBe.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juni 2017 beoordeeld

Keurig hotel met ruime kamers en goede prijs. Het personeel is zakelijk en afstandelijk (niet echt vriendelijk en alert). Ligging tov. oude en winkelcentrum ideaal; alles op loopafstand. Eigen parkeergarage; wel prijzig.

  • Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Fenna V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken