Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Even wat fatsoenlijk eten.”
Beoordeling van Oasis Hotel

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 8 websites!
Oasis Hotel
Beoordeeld als nr. 23 van 65 hotels in Cordoba
26 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekend restaurant op de bovenste verdieping van het hotel.
Goede gerechten, moderne Franse keuken. Met een goed glas lokale wijn of internationaal bier. Heerlijk gegeten met een fantastisch uitzicht.

Verbleef: Juli, 2017, reisde voor zaken
Bedank Peter v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DirectorComercial, Director Comercial van Oasis Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 augustus 2017

dank u hartelijk voor uw waardering

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (558)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 8 van 558 beoordelingen

10 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn nu bij het hotel, aan het zwembad water is lekker niet echt koud zoals je vaak ergens treft. Kamer + badkamer ruim en schoon uitleg bij receptie hoe je naar centrum loopt ca.20 minuten.
Ontbijt vrij ruim lekkere zoete ook wel andere ontbijttuimte niet zo gezellig.
Gratis auto parkeren.
Supermarkt zit er vlaknaast.

Verbleef: Juni, 2017, reisde met een partner
Bedank JolandaBali
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Kamer ruilt naar schimmel, ontbijt is ongezellig en kaal, zeembad eigenlijk ook. Diouche kop is kapot, douche gordijn veel te dichr op de muur zodat t aan je plakt. Het is allemaal net even te oud. Ik zou hier niet terugkeren.

Verbleef: Mei, 2017, reisde met een partner
Bedank Angelique M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 oktober 2016 beoordeeld

Kamer was ok, maar zowel vrijdag als zaterdag was er een trouwfeest in het hotel.
De gasten verbleven ook in het hotel en gans de nacht tot 6 u s' morgens werd in de gangen met veel lawaai over en weer gelopen. Het hotel is toch zeker 20 minuten stappen van het centrum.

  • Verbleef: September, 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Adelina56
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel gekozen als uitvalsbasis voor een bezoek aan Cordoba. Op slechts 20 minuten van de stad wandelen was dit dus een goede keuze. De kamer was proper en ruim. Een ietswat out dated douche-bad en geen minibar in de kamer. Voor de rest goede bedden, veel stopcontacten en zelfs rolluiken voor de ruit. Wij kozen zonder balkon omdat we toch laat gingen slapen. Zeer leuk zwembad maar niet rustig. Zeer dicht bij de drukke straat. Ontbijt in de ochtend is matig. Zeer basis ingericht. Dit kan wel beter in de toekomst. De receptie kan goed Engels en is zeker hulpvaardig. Tip: vervang het plannetje van de stad dat je aan de receptie krijgt door eentje van de office toerisme. Veel duidelijker.

Verbleef: September, 2016, reisde met een partner
Bedank vtom_1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2016 beoordeeld

Goede kamer met een lekker bed.
Zwembad ligt aan de weg, maar heeft voldoende privacy.
Aardig ontbijt met wel ruime keuze.
Er wordt beperkt engels gesproken.
Het hotel ligt op loopafstand van het centrum.

  • Verbleef: Mei, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank JosvanderHeijden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 november 2015 beoordeeld

Standaard hotel met goed ontbijt en zwembad. We hadden een 4 persoonskamer .
Prima bedden maar niet heel groot. Je hebt geen ruimte om je koffer uit te klappen zonder dat hij in de weg legt.

Circa 15 minuten lopen naar het oude centrum. Er zijn wel 3 supermarkten in de buurt wat toch wel handig is. Zelfs een grote Lidl .

Kamertip: Vraag een rustige kamer. Naast ons zaten mensen met kleine kinderen. Erg gehorig
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Oktober, 2015, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank vendel914
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Cordoba bekeken
op 2,3 km afstand
Tryp Cordoba
Tryp Cordoba
nr. 18 van 65 in Cordoba
1.173 beoordelingen
op 5,8 km afstand
Ayre Hotel Cordoba
Ayre Hotel Cordoba
nr. 27 van 65 in Cordoba
1.014 beoordelingen
op 6,8 km afstand
Hotel Abetos del Maestre Escuela
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 5 km afstand
Eurostars Las Adelfas
Eurostars Las Adelfas
nr. 36 van 65 in Cordoba
569 beoordelingen
op 2,2 km afstand
Hotel Boston
Hotel Boston
nr. 49 van 65 in Cordoba
309 beoordelingen
op 1,9 km afstand
Hotel Cordoba Carpe Diem
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Oasis Hotel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Oasis Hotel

Adres: Avenida Cadiz 78, 14013 Cordoba, Spanje
Locatie: Spanje > Andalusië > Provinz Córdoba > Cordoba
Voorzieningen:
Bar/lounge Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kitchenette Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Zwembad
Stijl hotel:
Nr. 26 romantisch hotel in Cordoba
Prijsklasse: € 36 - € 131 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:1 ster(ren) — Oasis Hotel 1*
Aantal kamers: 50
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Booking.com, Hotels.com, Weekend Desk, TripOnline SA en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Oasis Hotel met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Oasis Hotel córdoba

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding