Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.232)
Beoordelingen filteren
1.232 resultaten
Waardering van reizigers
461
534
151
52
34
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
461
534
151
52
34
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 1.232 beoordelingen
Beoordeeld op 28 augustus 2016 via mobiele applicatie

Prachtig boutique achtig hotel en een fijne uitvalsbasis om zowel het oude historische centrum als het nieuwere gedeelte te voet te ontdekken. Zeer vriendelijke en hulpvaardige staff, prima kamer (bedden zouden beter kunnen), heerlijke patio om rustig te zitten, kleinschalig hotel, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ontbijten in de intieme patio onder de fruitbomen.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde alleen
Bedank Marjolein_JH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 oktober 2015

Heel mooi hotel maar een vrij kleine kamer. Het ontbijt wordt geserveerd op de prachtige patio met begeleidende gitaarmuziek. Er is geen restaurant, maar in de stad is keuze genoeg. Auto moet worden geparkeerd in een nabijgelegen garage maar staat 's morgens op verzoek wel klaar voor de deur, dus je moet niet met je koffers sleuren.

Kamertip: Onze kamer was heel klein, niet genoeg plaats om je koffers te openen. Wel met zicht op de patio.
Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Guy K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2015

een prachtig patio hotel. ruime kamer goed bed ondanks aan de straatkant geen last van verkeer uitstekend ontbijt en wij hadden s-ochtends spaanse gitarist op de achtergrond. auto parkeren wat verder weg (geen probleem) opletten je rijd het hotel snel voorbij goed gelegen om van daaruit de stad te verkennen

Kamertip: verdieping 1 of hoger
Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Martin M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 mei 2015

Heel centraal gelegen maar heel rustig, met parking op 800 meter. Uitgebreid en kwalitatief ontbijt. Relatief kleine kamers maar met alles er op en er aan, en proper. Ideaal stadshotel met vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: mei 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Wim S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 mei 2015

Het is even zoeken naar dit hotel, gelegen midden in het centrum van Cordoba. De smalle straatjes met eenrichtingverkeer maken het lastig als je eenmaal verkeerd rijdt!

De ontvangst was vriendelijk en het inchecken ging vlot.

Het hotel beschikt over patios in Andalusische stijl waar je lekker kunt zitten. In het hotel bevinden zich architectonische overblijfselen, dit is heel bijzonder.

De kamers zijn schoon en stijlvol, maar wel erg klein. Ook het bed is klein. De badkamer is modern ingericht.

Het ontbijtbuffet is uitgebreid en vers.

Datum van verblijf: april 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Joyce_v_br
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken