Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (782)
Beoordelingen filteren
782 resultaten
Waardering van reizigers
395
307
65
9
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
395
307
65
9
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 782 beoordelingen
Beoordeeld op 2 oktober 2017

Groot hotel, vriendelijk personeel, in de pianobar moesten we op een andere plek gaan zitten, want de mensen waren buiten aan het roken! Daarna andere plek gaan zitten, 15 min gewacht, niemand die ons bediende. Lekker naar onze kamer gegaan. Helaas geen koffie of theefaciliteiten op de kamer, uitzicht naar het congrescentrum. Met het raam open veel verkeerslawaai, airco doet het matig. Ontbijt erg duur, € 23,50 pp! Kamer is verder prima, lekker bed, maar het blijft nog warm op de kamer.

Verbleef: oktober 2017
Bedank Truusje P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MARITIMDresden, Manager van Maritim Hotel Dresden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 oktober 2017
Google-vertaling

Dear guest, thank you so much for rating our hotel after you stay. We are sorry that you could not feel that comfortable in our hotel as we can read. In the rooms of the superior category or higher categorized were coffee and tea making facilities part of the equipment. The breakfast costs 23, 00 € per person and includes many services and a huge offer of food and beverages. Compared to other hotels in Dresden, is this provided due to the mid-range prise segment. We would be glad to welcome you in our hotel once again. Yours sincerely Joerg Bacher, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2017 via mobiele applicatie

En de Elbe gelegen aan het pakhuis wat is omgebouwd tot hotel. Ligt op 30 m van het Congres Centrum. Kamer was om 14 uur 's middags nog steeds niet klaar en ik kon ook niet op internet gratis. Dat had te maken dat ik eerst ingecheckt moest worden. Kortom de start was niet gelukkig maar ik kregen upgrade naar een site en deze was prachtig. Zo werd het nare gevoel weer ongedaan gemaakt.

Verbleef: juni 2017, reisde voor zaken
Bedank 802hansv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MARITIMDresden, Manager van Maritim Hotel Dresden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juni 2017
Google-vertaling

Dear guest, thanks for your feedback on tripadvisor.com concerning your stay in our hotel. We do apologise for any inconveniences you may had because you could not move into your room. Coincidentally we ask you for your understanding, that the rooms are available to the customer at 3.00 p.m. Nevertheless, we are happy you enjoyed the stay in one of our suites. We would be very glad to welcome you another time in Dresden. With kind regards, Joerg Bacher, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2016

Prachtig hotel, direct aan de Elbe. Hier kom je niets tekort. Prima kamers. In juli en augustus lagere prijzen tegen dezelfde service. Restaurant-personeel is wat arrogant. Het ontbijt is uitgebreid en zo goed van kwaliteit. Echt een genot. De binnenstad van Dresden is op loopafstand.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank 700arjanm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MARITIMDresden, Manager van Maritim Hotel Dresden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 juli 2016
Google-vertaling

Dear guest, thanks a lot for your stay here in our historic warehouse and your recommendation on TripAdvisor. We are pleased you felt that comfortable and enjoyed your trip to Dresden. The Feedback concerning our staff we will discuss with the department who it concerns. We do apologize for any inconvenience you may had because of their behaviour. To welcome you once again in our hotel would makes us happy. Yours sincerely Peter Windhagen, Executive Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juli 2016

Groot hotel aan de Elbe, waar alles wel goed georganiseerd verloopt. Er is zelfs voldoende plaats bij het ontbijtbuffet. De ligging is op een paar minuten lopen van de Semperoper. Wel vreemd dat ze alles boven de eerste verdieping betitelen bij de receptie als 'bovenste' etages. Wij hadden geboekt voor een kamer op de bovenste verdiepingen en kwamen terecht op de derde etage. De sauna is niet gratis, maar vijf euro voor een bezoekje daaraan vinden we veel, omdat je vaak maar een uurtje gaat na de stadsbezichtiging.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Jan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MARITIMDresden, Manager van Maritim Hotel Dresden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juli 2016
Google-vertaling

Dear guest, thank you for your stay and your feedback. As we can read, you could enjoy your stay in our Maritim Hotel. The booked category includes coffee and tea facilities in the room, bathrobe free of charge during your stay and 2 alcohol-free drinks of the minibar during your stay. In addition to that you enjoy the view over the river “Elbe” in rooms of this category. All this are amenities of this room you inhabited. If you are in Dresden once again we would be very pleased to welcome you in our historic warehouse. With kind regards Peter Windhagen, Executive Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juni 2016

Drie nachten in dit hotel aan de oever van de Elbe gelogeerd op basis van halfpension. We hadden een kamer op de hoogste (9de) verdieping, eigenlijk de zolderetage van het immense gebouw. Wat een mooie ruime kamer, van alle comfort voorzien. Het driegangendiner was uitstekend, het ontbijt was excellent. Wat een keus! Service is buitengewoon goed, aardig personeel. Maritim Dresden is een geweldig hotel.

Kamertip: Als je keus hebt, kies dan etage 9.
  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank ed s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MARITIMDresden, Manager van Maritim Hotel Dresden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 juni 2016
Google-vertaling

Dear guest, thank you very much for your stay in our Maritim hotel as well as your feedback. As we can already read you enjoyed your trip to Dresden and felt comfortable in our historic warehouse. We are glad you recommend the hotel and services we offer. It would be a pleasure to welcome you and your family once again. Yours sincerely Joerg Bacher, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken