Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Absintheria - GESLOTEN
Hoogtepunten uit beoordelingen
Fantastisch!

Zeer goede uitleg van de gastheer over de soorten. Wij hebben een tweetal proeverijtjes gehad ... meer lezen

Beoordeeld op 28 augustus 2016
ChriPe
,
Sittard, Nederland
via mobiele applicatie
Must visit!

Als je binnenkomt lijkt het een beetje op een Gothic kelder, maar het is zeker de moeite waard om ... meer lezen

Beoordeeld op 23 juli 2015
310jessys
via mobiele applicatie
Lees alle 11 beoordelingen
  
Beoordelingen (11)
Beoordelingen filteren
11 resultaten
Waardering van reizigers
9
0
1
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
9
0
1
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 11 beoordelingen
Beoordeeld op 23 juli 2015 via mobiele applicatie

Als je binnenkomt lijkt het een beetje op een Gothic kelder, maar het is zeker de moeite waard om hier naar binnen te gaan. Ze serveren hier 100 soorten absint. Voor de mensen die nog niet zoveel van absint weten hebben ze ook proef arrangementen. Je krijgt dan 4 verschillende soorten en uitleg over hoe ze smaken en hoe je ze moet drinken. Super leuk, wij gaan zeker nog eens terug!

Datum van activiteit: juli 2015
1  Bedank 310jessys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juni 2017 via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van activiteit: juni 2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Markus R, Inhaber van Absintheria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juni 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 maart 2016 via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van activiteit: maart 2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2015 via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van activiteit: oktober 2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2015 via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van activiteit: augustus 2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken