Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (328)
Beoordelingen filteren
328 resultaten
Waardering van reizigers
86
157
63
15
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
86
157
63
15
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 328 beoordelingen
Beoordeeld op 30 april 2018

Prima kamer, schoon en lekker bed. Op het laatste moment geboekt voor een leuke prijs. Ontbijt wel prijzig, dus niet genuttigd. Vriendelijke medewerkers bij receptie. Makkelijk te bereiken en dicht bij het centrum.

  • Verbleef: april 2018, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank smurfin1976
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 december 2017

Wij hebben hier gelogeerd om de kerstmarkt van Essen te bezoeken, het hotel ligt op loop afstand van de kerstmarkt, dus dat was perfect.
We werden warm ontvangen door personeel.
De kamers waren prima en niet gehorig. Bedden werden elke dag opgemaakt met elke dag schone handdoeken.
De bedden en kussens waren wel erg zacht en lagen niet prettig.

De lobby beneden is gezellig om ' s avonds nog even een afzakkertje te nemen.

Al met al een goed hotel met goede service

  • Verbleef: december 2017, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank nonnesv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marius45127, Assistant Front Office Manager van Welcome Hotel Essen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 december 2017
Google-vertaling

Dear Manon,

Thank you for your great feedback!
We aim to please at all times and are delighted to hear how much you enjoyed your stay in our good located hotel.
Thank you so much for your comment.
Please inform the Front Office Team in case you need more pillows or something else, it is very important for us that you can sleep comfortable.

We hope to see you again soon.

Best regards

Your WELCOME HOTEL ESSEN

p.p. Elisa Weber
Assistant Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2017

Goed hotel voor zaken, basis maar toch vrij recent vernieuwd. Helaas is het kussen veel te plat en zakken de matrassen ook goed in. De ontbijtzaal is mooi en het aanbod is voldoende. Goede gratis wifi.

  • Verbleef: juli 2017, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank h0nda4life
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marius45127, Front Office Manager van Welcome Hotel Essen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2017
Google-vertaling

Dear hOnda4life,

thank you very much for your feedback. It's nice to hear that you enjoyed our breakfast and the free Wifi. Unfortunately, the hardness of a mattress can not always meet everyone's taste. But you can get an additional pillow anytime.

We hope to welcome you again very soon.

Kind regards

WELCOME HOTEL ESSEN

i.A. Marius Jonick

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juni 2017

++ Hele zachte bedden & kussens! Goede ligging. (Ligt op 5 minuten lopen van het centrum van essen) Personeel is erg vriendelijk! Gewoon een oke standaard kamer.

-- Lag op het vensterbank en boven het bed veel stof..(als je allergisch bent, niet echt prettig) Parkeren is erg duur. €18 euro per dag. Ontbijt ook erg duur. Gelukkig ligt het hotel op een prettige plek (5 minuten lopen van het centrum) dus kan je in het centrum wat eten!

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank shurryl2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marius45127, Front Office Manager van Welcome Hotel Essen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juni 2017
Google-vertaling

Dear Shurry,

Thank you for taking the time to share your feedback. It is nice to hear that you enjoyed the location of the Hotel as much as the friendliness of our staff. And I'm very sorry that the windowsill was a little bit dusty. That shouldn`t be happening.

We hope to welcome you back to our hotel very soon to convince you with our usual good Service.

Sincerely,

WELCOME HOTEL ESSEN

i.A. Marius Jonick

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2017

Vriendelijk personeel. Uitstekende service.Perfect ontbijt.Uitstekende bedden en propere kamers.
Wat wil je nog meer voor een gezellig weekendje.Stadscentrum op korte loopafstand.Makkelijk te bereiken per auto.
Kortom een aanrader.

  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank antonet v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken