Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (292)
Beoordelingen filteren
292 resultaten
Waardering van reizigers
63
111
84
20
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
63
111
84
20
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 292 beoordelingen
13 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij ons bezoek aan de kerstmarkt in Essen bewust gekozen voor een hotel in het centrum van Essen. Holiday Inn Essen City Centre is een topkeuze omdat het op loopafstand ligt, een zeer ruime niet bij het hotel horende parkeerplaats €3,50/dag ipv €14,00/dag welke bij het hotel hoort naastgelegen is. Ontbijt zeer ruime keuze. Kortom aanrader!

Verbleef: december 2017, reisde met familie
Bedank Berrie K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hele ruime kamer, alles erg schoon en fris ruikend. Tegenover groot winkelcentrum. 8 minuten lopen van stadscentrum. Garage onder het hotel. Prima Wi-Fi. Prettige ontvangst. Bar voor een drankje. Aanrader!

Verbleef: november 2017, reisde met een partner
Bedank Dordrecht-travel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulrich S, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Holiday Inn Essen City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 mei 2018
Google-vertaling

Dear guest,

thank you very much for your kind review and the 5 points. We will be happy to share your feedback with the entire team and hope to welcome you again very soon!

With kind regards,
Thomas-Florian Maier - Guest Review Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 oktober 2017 beoordeeld

Top verblijf met een ruime kamer met alles aanwezig. Alleen wat ik misste was WIFI verbinding. Het hotel lag midden centrum waar je van alles kan doen van shoppen tot aan het kijken van een film in de cinemax

Verbleef: oktober 2017, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank shabanas286
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulrich S, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Holiday Inn Essen City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 mei 2018
Google-vertaling

Dear guest,

thank you very much for your kind review and the 5 points. We will be happy to share your feedback with the entire team and hope to welcome you again very soon!

With kind regards,
Thomas-Florian Maier - Guest Review Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2017 beoordeeld

Hotel ligt tegenover de winkelcentrum . De familiekamer is groot, maar niet goed schoon. De fleshouding van de douchen gel is smeren, ik heb de douchen gel uit gehaald en gehoopt dat zal schoongemaakt worden. Dat is niet gebeurd. De kamer stonk naar zweet .

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank alfla2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2017 beoordeeld

Hotelkamer leek aan meerdere dingen haastig te zijn schoongemaakt. Doucheknop en tegels waren vies.. Ontbijt was matig en was tot half 11 maar na 10uur werd er niks meer bijgevuld.
Wat mij betreft geen 4 sterren waardig. Ik zal er geen tweede x heen gaan.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank marijke102
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ulrich S, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Holiday Inn Essen City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 augustus 2017
Google-vertaling

Dear guest,

thank you very much for taking the time to review our Holiday Inn Essen City Centre.
Please be sure that cleanliness is one of the most important points for us a a hotel. We are wondering, if you talked to our colleagues at the reception desk about the things you mentioned, as we would have been happy to change your room or send our housekeeper up to your room in case the Situation was not satisfying for you.
Another very important point for us is our breakfast buffet, as we are happy to provide our guests a good and healthy start into the day. All items are also standards for all Holiday Inn hotels in Germany and we often receive great feedback regarding our breakfast offer. Obviously we offer all components during the official breakfast hours normally. What exactly did you miss at the buffet? Did you talk about our waiters about that?
To be honest we are a bit dissapointent regarding your review, as both of the points you mentioned could have been settled right away during your stay.

With kind regards,
Ulrich Schreiber - Guest Review Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken