Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (470)
Beoordelingen filteren
470 resultaten
Waardering van reizigers
311
105
38
10
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
311
105
38
10
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 470 beoordelingen
4 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig hotel met veel oude kunst, je waant je in het museum. Vooral de entree was voor de kerst prachtig versierd.
Personeel is wel aardig maar niet bijzonder gastvrij, er werd ook totaal geen moeite gedaan om Engels te spreken.

In ons arrangement zat een welkomstdrankje maar daar moesten we zelf om vragen en bleek of sherry of port in de receptie. Heel vreemd.

Wij hadden twee kamers geboekt. De kamer aan de binnenplaats was heerlijk rustig, we konden de ramen ‘s nachts open laten. De kamer aan de straatkant was erg rumoerig, tot 6 uur ‘s ochtends harde muziek en veel lawaai. Ik zou vooral adviseren een kamer aan de rustige kant te vragen.

De kamers zelf zijn netjes, vooral de badkamer is erg mooi met een luxe uitstraling.
De dekbedden zijn echt veel te warm en het matras iets te zacht.
De sauna is prachtig in Egyptische stijl met voldoende handdoeken en water. Zowel badkleding als naakt is in de sauna en stoomcabine mogelijk.

Het ontbijt is gevarieerd met veel keus. Wel op tijd binnenkomen want men is punctueel met opruimen.

Locatie is perfect, je zit gelijk in het centrum, alles op loopafstand. Wij zijn richting de haven gelopen, een aanrader als je van mooie architectuur en hippe restaurants houdt. Ook het uitzicht vanaf de uitkijktoren van Düsseldorf is prachtig.

Verbleef: december 2017, reisde met familie
Bedank Jeanet17
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TeamMedici, Manager van Derag Livinghotel De Medici, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 januari 2018
Google-vertaling

Dear Jeanet17,

Thank you very much for your extensive review and rating.
Of course we put value in descret, open and friendly service. We regret that you did not feel so welcomed as we aim for and what is more you can definitively expect to English speaking staff. We sincerely apologize for this lack of service.

Our welcome drink we offer is a dry or mid-dry Sherry or water as a complimentary service. Of course this service should be provided by our staff, again we apologize.

As we are located in the city center we cannot completely avoid surrounding noises. In total we offer 170 rooms and suites, that differ in size, shaping, design and location within the building. We do also offer categories or rooms facing one of the three inner-courtyards. Our Reservation Team is always delighted to assist during the booking process and find the right category according to your needs.
Of course we are delighted to provide other or additional pillows or blankets upon request. Please do not hesitate to contact our Front Office Team during your stay. Coziness is our aim.

We sincerely hope to welcome you back in order to prove your frist impression wrong and earn a full rating.
We wish you all the best!
Your De Medici Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het Derag hotel Living De Medici is een schitterend stadshotel. Een betere ligging kan je niet dromen in Dusseldorf. Het is trouwens één van de weinige echt oude gebouwen in de stad. De hele geschiedenis heeft er zich afgespeeld, van jezuïetenklooster over stadspaleis van de keurvorsten in de palts tot hoofdkwartier in een van de donkerste periodes tijdens de dictatuur. Het werd in 2009 verkocht aan de Derag hotelgroep en werd de daaropvolgende jaren schitterend gerenoveerd. Vorstelijke ontvangst, excellent ontbijt (het is moeilijker iets op te noemen wat niet verkrijgbaar was dan andersom) schitterend restaurant en state of the art kamers. Vallet service voor de wagen.

Verbleef: december 2017
Bedank 461maggys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TeamMedici, Manager van Derag Livinghotel De Medici, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 januari 2018
Google-vertaling

Dear valued guest,

Your high rating and your praise are highly apprecited. The entire team is even thrilled about your appreciation and we can clearly tell that you have delt with our history, our concept and our ownership.

Please be alwas welcome to return in order to experience another memorable stay.
For the meantime we wish you all the best.

Kind regards,
Your De Medici Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 december 2017 beoordeeld

Wat een mooi hotel.... prachtige entree en schone en nette kamers. Wellicht is dit Hollands maar we zouden een welkomstdrankje ontvangen maar hebben deze niet ontvangen, bij navraag bleek dit een glas water te zijn..... In de prachtige sauna/stoombad was het een troep, lagen overal handdoeken, wasmand vol, gebruikte bekertjes en er was een prachtige kan met ijs/limoen/citroen alleen het water erbij ontbrak. In de kamer viel de salontafel in vijf stukken en dat hebben we gemeld bij de receptie maar er is niets aan gedaan. In de bar merkte wij dat de samenwerking tussen het restaurant en de bar niet altijd met een glimlach ging. Omdat het hotel op een goede locatie nabij de kerstmarkten ligt en dat het er prachtig uitziet heb ik toch een positief cijfer gegeven, maar op het randje.....

  • Verbleef: december 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Martijn P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TeamMedici, Manager van Derag Livinghotel De Medici, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 december 2017
Google-vertaling

Dear valued guest,

We sincerely regret not to have created a comfortable stay as we aim to. Still we appreciate your detailed feedback as it gives us the opportunity to improve our services.

Please be assured that the mentioned departmens are informed and will implement adequate actions.

Wishing you all the best for 2018 and we hope to welcome you back in order to prove your first impression wrong.

With kind regards,
Your De Medici Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Top hotel ik raad het iedereen aan schone kamers super verzorgt allemaal . Het personeel is behulpzaam het restaurant was dicht toen wij er waren dus zijn we aan de overkant van het hotel gaan eten. Super locatie midden in de stad

Verbleef: december 2017, reisde met een partner
Bedank Jeffrey S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TeamMedici, Manager van Derag Livinghotel De Medici, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 december 2017
Google-vertaling

Dear Jeffrey S,

Thank you very much for your recent visit to the Derag Livinghotel De Medici! It was our pleasure to create a memorable stay for you according to our quality standards! Thrilled about your positive feedback and your praise we hope to have you back soon and for the meantime we wish you a wonderful Christmas time such as a Happy New Year.

Kindest regards,
Your De Medici Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een nacht geslapen in een executive suite in verband met een bezoek aan de kerstmarkt. Prettig aan de suite is dat zowel in de woonkamer als in de slaapkamer de deuren open kunnen zodat er frisse lucht naar binnen kan.
Minder prettig is dat de ruimtes wel heel klein zijn. Maar net voldoende loopruimte. Ook niet heel fijn is de bad/douche combinatie. Je moet echt in het bad stappen en ter plekke van de douche zit er geen afscheiding waardoor het behoorlijk nat wordt in de badkamer tijdens het douchen. Ontbijt is stevig aan de prijs dus gegeten bij bakkerij ca 100 meter verderop. Er is een leuke bar en sigaar lounge. De humidor voor de sigaren stond helaas niet goed afgesteld waardoor de gekochte sigaar te droog was. Mooie locatie en mooi kunstzinnig hotel.

Verbleef: december 2017, reisde met een partner
Bedank dutchcouple
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TeamMedici, Manager van Derag Livinghotel De Medici, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 december 2017
Google-vertaling

Dear dutchcouple,

Thank you very much for chosing the Derag Livinghotel De Medici while visiting the Christmas Market.

We regret that the Executive category with approx. 37-57 sqm has not been spacy enough for you. Due to the historical building our rooms vary in size, shaping, design and location within the building. Therefore within the categories you experience slight differences. Of course we will take a close look into the bath room in order to avoid flouding for the future. What is more we informed our bar manager about the humidor which will be repaired immediately. We appologize for the inconvenience.

Overall we sincerely hope you enjoyed your stay and the entire team would love to welcome you back soon.

With best regards,
Your De Medici Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken