Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (541)
Beoordelingen filteren
542 resultaten
Waardering van reizigers
455
67
15
1
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
455
67
15
1
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 542 beoordelingen
29 januari 2017 beoordeeld

Nette, verzorgde kamer, luxe badkamer, super lekker ontbijt
Heel rustige ligging, vlakbij u-bahn
Goede ontvangst en snelle check-in. Heel vriendelijk personeel
Klein, gezellig hotel voor een kort romantisch verblijf.

  • Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Nicole B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2016 beoordeeld

In een statige villa huist een prachtig hotel waarin het aan niets ontbreekt. De kamer is prachtig en zeer comfortabel. Het personeel is uiterst voorkomend en straalt uit dat het de gasten naar de zin wil maken. Met een halte van de U-bahn om de hoek is het centrum van de stad dichtbij. Wat een heerlijke plek om een paar dagen tot rust te komen!

Kamertip: Doordat het hotel buiten het centrum van de stad ligt is het heerijk rustig.
  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ronaldhoff
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Villa-Achenbach, Manager van Hotel Villa Achenbach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 januari 2017
Google-vertaling

Dear guest,
Thank you for choosing our hotel for your recent stay in Düsseldorf and for taking the time to share your experiences with other guests.
It is very nice to read that you were throughout satisfied during your stay and felt comfortable with us. As you mentioned our location offside the city center in a quiet side street grants our guests a quiet and relaxing night and though a short trip to the center.
Thank you very much for your friendly words about our staff, which we will gladly forward to our whole team.
We hope to welcome you again as our guests soon,
Team Hotel Achenbach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig hotel met vriendelijk personeel en schitterende kamers.
Het ontbijt is heerlijk en keuze genoeg.
Elke kamer is anders ingericht. De stad is goed te bereiken met de metro die om de hoek is. In qp minuten ben je in het centrum.

Verbleef: december 2016, reisde met vrienden
Bedank Esther V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hoewel je het aan de buitenkant niet zou zeggen, schuilt hier een pareltje aan de binnenkant. Je voelt je in één klap teruggaan in de tijd met het geweldige interieur. Komt daarbij nog het excellente onthaal, een super de luxe ontbijt en dit hotel is een terechte aanrader.

Verbleef: december 2016, reisde met een partner
Bedank Peter V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een parel tussen de "gewone" hotels! Echt aan alles is gedacht. Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Hele goede locatie. De kamer is ingericht met alles wat je maar kunt bedenken.
De badkamer volledig ingericht. Scheerspiegel, vergroot spiegel, fohn, regendouche, handdouche, heerlijke handdoeken, inloopdouche.
Goede bedden en hoofdkussens.
Het ontbijt was heerlijk.
Dus wat ons betreft een dikke tien en we gaan zeker nog een keer terug.

Verbleef: december 2016, reisde met een partner
Bedank W P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken