Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (350)
Beoordelingen filteren
350 resultaten
Waardering van reizigers
172
128
27
11
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
172
128
27
11
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 350 beoordelingen
Beoordeeld op 1 juli 2017 via mobiele applicatie

Bij aankomst werden we hartelijk onthaald en hebben ze onze wagen voor ons geparkeerd. De kamers zijn niet heel groot maar zien er prachtig uit. Heel gezellig en alles voorhanden : gevulde minibar, flesje water van het huis, strijkplank en -ijzer, in de badkamer mini haardroger, doucheproducten van Rituals. We hadden een bemeubeld terras aan de kamer waar je geen last had van de drukke omgeving (achterkant hotel). Het ontbijt was zeer uitgebreid en mooi gepresenteerd.
Bij het uitchecken werd onze auto netjes voor ons tot voor de deur gebracht. Heel vriendelijk en behulpzame receptionisten.
Het was en heel leuke ervaring, als we nog eens naar Düsseldorf gaan, komen we zeker terug in dit hotel.
Kamertip : mensen met allergieën, sommige kamers hebben tapijt andere niet...

Verbleef: juni 2017, reisde met vrienden
Bedank InekeFam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 april 2017

Zeer mooi hotel, zeer knappe kamers en heel centraal gelegen .
Ontbijt is zeer rijkelijk en goed verzorgd .Het was een waar plezier hier te mogen logeren en als ik terug in Dusseldorf ben zal ik zeker dit hotel terug boeken !!

  • Verbleef: april 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sigrid B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 maart 2017 via mobiele applicatie

Bijzondere ambiance, elke kamer refereert naar een artiest of ster. De suite had het slaapgedeelte op een vide waar het benauwd en heel warm was ondanks dat wij de airco aan hadden en het raam open. Ontbijt was prima en goed geregeld.

Verbleef: maart 2017
Bedank Qositaon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stage47, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Stage 47, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 maart 2017
Google-vertaling

Hi Qositaon,

I am happy to read that you you liked the design of our hotel and had a nice stay with us. I hope you were able to make use of our central location and explored the city while you were here. I am sorry to hear you felt the temperature in our Maisonette style duplex suites was not satisfactory. Many of our guests appreciate this room type because of the separation of living and sleeping area in those spacious rooms. However, next time you are with us, feel free to check out one of our other room categories, similar in size but designed level. We are much looking forward to your next stay with us.

All the best,

Team Stage47

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2016 via mobiele applicatie

Leuke ruime stille kamer maar niet zo knap als de foto's doen vermoeden. Propere grote badkamer en een grote TV met Sky sportkanalen. Echter aan de dure kant en de afwerking laat toch wat te wensen over. Goed geprobeerd om in het moviethema iets uit te werken. Tapijt in alle kamers en de speciale lampen en bekleding van de stoelen geven soms een beetje een cabardouche gevoel.

Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
Bedank koenv703
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stage47, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Stage 47, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2016
Google-vertaling

Hi koenv703,

Thank you for leaving a comment. We appreciate you taking your time to share valued information with us. I am sorry you weren't experiencing quite the same as you have seen on our promotion pictures on our website. We do have various room categories that differ in size, layout and equipment. Why don't you give it another try and book one of our junior suites for your next visit. We are looking forward to your next visit.
All the best

Team Stage47

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 september 2015

De kamers zijn ruim en mooi ingericht. Opgelet met allergie: het volledige hotel heeft tapijt als vloerbekleding.
De kamer en badkamer waren heel proper maar in de douche was er schimmel.
Het ontbijt was luxueus, verzorgd, lekker en uitgebreid.
De ontvangst van WIFI was niet optimaal in de kamer, wel in de gang
Wel last van straatlawaai, geen goede geluidsisolatie

  • Verbleef: september 2015, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank lp8970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stage47, Leiter Front Office van Stage 47, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 januari 2016
Google-vertaling

Dear guest,

thank you for your honest Feedback.
We have forwarded the issues you mentioned to the departement to solve the Problems immediatly.
We like to welcome you soon in our house.

Best regards

Your Stage47 Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken