Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Stage 47
Hotels in de buurt
US$ 127*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Holiday Inn Express Duesseldorf - City North(Düsseldorf)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 73*
US$ 71*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 87*
US$ 84*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hilton Duesseldorf(Düsseldorf)
US$ 100*
US$ 90*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Restaurant
  • Roomservice
US$ 122*
US$ 98*
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
INNSIDE by Melia Dusseldorf Derendorf(Düsseldorf)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 108*
US$ 92*
Melia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 134*
US$ 114*
Melia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 310*
US$ 292*
Orbitz.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 149*
US$ 118*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Hotel Duesseldorf Mitte(Düsseldorf)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 116*
US$ 97*
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Beoordelingen (336)
Beoordelingen filteren
336 resultaten
Waardering van reizigers
167
120
27
10
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
167
120
27
10
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenAlle talen
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 336 beoordelingen
12 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Bijzondere ambiance, elke kamer refereert naar een artiest of ster. De suite had het slaapgedeelte op een vide waar het benauwd en heel warm was ondanks dat wij de airco aan hadden en het raam open. Ontbijt was prima en goed geregeld.

Verbleef: Maart, 2017
Bedank Qositaon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stage47, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Stage 47, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 maart 2017
Google-vertaling

Hi Qositaon,

I am happy to read that you you liked the design of our hotel and had a nice stay with us. I hope you were able to make use of our central location and explored the city while you were here. I am sorry to hear you felt the temperature in our Maisonette style duplex suites was not satisfactory. Many of our guests appreciate this room type because of the separation of living and sleeping area in those spacious rooms. However, next time you are with us, feel free to check out one of our other room categories, similar in size but designed level. We are much looking forward to your next stay with us.

All the best,

Team Stage47

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke ruime stille kamer maar niet zo knap als de foto's doen vermoeden. Propere grote badkamer en een grote TV met Sky sportkanalen. Echter aan de dure kant en de afwerking laat toch wat te wensen over. Goed geprobeerd om in het moviethema iets uit te werken. Tapijt in alle kamers en de speciale lampen en bekleding van de stoelen geven soms een beetje een cabardouche gevoel.

Verbleef: Augustus, 2016, reisde met een partner
Bedank koenv703
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stage47, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Stage 47, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2016
Google-vertaling

Hi koenv703,

Thank you for leaving a comment. We appreciate you taking your time to share valued information with us. I am sorry you weren't experiencing quite the same as you have seen on our promotion pictures on our website. We do have various room categories that differ in size, layout and equipment. Why don't you give it another try and book one of our junior suites for your next visit. We are looking forward to your next visit.
All the best

Team Stage47

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2015 beoordeeld

De kamers zijn ruim en mooi ingericht. Opgelet met allergie: het volledige hotel heeft tapijt als vloerbekleding.
De kamer en badkamer waren heel proper maar in de douche was er schimmel.
Het ontbijt was luxueus, verzorgd, lekker en uitgebreid.
De ontvangst van WIFI was niet optimaal in de kamer, wel in de gang
Wel last van straatlawaai, geen goede geluidsisolatie

  • Verbleef: September, 2015, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank lp8970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stage47, Leiter Front Office van Stage 47, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 januari 2016
Google-vertaling

Dear guest,

thank you for your honest Feedback.
We have forwarded the issues you mentioned to the departement to solve the Problems immediatly.
We like to welcome you soon in our house.

Best regards

Your Stage47 Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 april 2015 beoordeeld

Gekregen in een oud cinemacomplex.
Een hotel met ruime en mooie kamers. Geluidsarm. Zeer net. Zeer goede service. Uitgebreid ontbijt . Dichtbij lekkere restaurants in de buurt. Goede verbinding met de oude stad

Kamertip: Vraag voor de suites. Mooie zithoek en ruime bedruimte.
  • Verbleef: Maart, 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank marcvr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 oktober 2014 beoordeeld

Geweldig hotel dicht bij de Ko. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Toen we 's avonds laat van het stappen terugkwamen en nog een drankje in de lege bar wilden nuttigen werden we door de portier meteen geholpen aan een lekker flesje wijn, dat is nog eens service.
Het hotel heeft een heerlijke sfeer en de bedden en kamers zijn echt fantastisch.

Ontbijt was zeer goed en alles was in ruime mate aanwezig.

Kamertip: Kamers aan de straatkant kunnen last hebben van verkeer als de ramen open staan. Er is airco en met ramen dicht helemaal geen last. Maar je zit midden in de stad dus dat heeft zijn charme.
  • Verbleef: Oktober, 2014, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Coolpat67
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken