Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.519)
Beoordelingen filteren
1.519 resultaten
Waardering van reizigers
1.077
306
93
30
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.077
306
93
30
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.519 beoordelingen
7 mei 2018 beoordeeld

Zeer mooi en luxe hotel. De kamer was gewoon top. Het enige is dat de lamellen niet volledig open kunnen, waardoor je niet echt een mooi uitzicht hebt. Maar verder zeer goed. Ook het ontbijt is erg goed. Dat maakt de 5 sterren van dit hotel wel waar.

  • Verbleef: april 2018, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Rolf v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Axel Z, General Manager van Hyatt Regency Dusseldorf, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 mei 2018
Google-vertaling

Dearest Guests,

Thank you very much for choosing Hyatt Regency Dusseldorf and your positive review!

We are very happy to hear that overall you really enjoyed the hotel!

Looking forward to be your host again hopefully very soon I remain,

With kind regards,
Axel Ziegler
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Twee nachten in het Hyatt in Dusseldorf geslapen. Geweldige upgrade naar suite. Deze kamer was ge-wel-dig!!!! WOH geeft vier suite-upgrades per jaar. Je kwam binnen in hal met toilet en kapstok. Daarna het zitgedeelte met bank tv en werkruimte. Daarna de slaapkamer met tv, dan kom je bij de kleding kasten en kluis. Doorlopen naar de badkamer met apart toilet.
Erg prettig personeel. Zowel aan FD, het restaurant, de Regency club (er mooi op 18e etage) of bij het ontbijt.
Kleine spa beneden, droge sauna, stoomcabine met groot bubbelbad.
Geweldig hotel!!! Goed ontbijt goede biefstukken, goed personeel! Een aanrader!!!!!!

Verbleef: januari 2018, reisde met vrienden
3  Bedank Tom S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Axel Z, General Manager van Hyatt Regency Dusseldorf, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 januari 2018
Google-vertaling

Dear valued Guest,

Thank you ever so much for choosing Hyatt Regency Dusseldorf and your excellent recommendation for us.

We couldn´t be happier than to learn, that overall you enjoyed our beautiful hotel to the utmost.

Surely looking forward to be your host again very soon I remain,

With kind regards from entire Hyatt Dusseldorf Family,
Axel Ziegler
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima uitstekend hotel. Club level helemaal top. Uitstekend voor een apperatief, lekkere snacks. Mooi uitzicht. Kamer 1712 niet groot eerder klein. Maar wel een unieke indeling. Je komt via de badkamer binnen, grappig. Uitzicht mooi. WiFi top. Tv programma's mogen wat geüpdate worden. ( tv ook) Comfort van de kamer prima. Parkeren onder het hotel. Restaurant is een aanrader. Ontbijt in de club level Lounge genoten. Speciale wensen komen uit het restaurant. Kortom volgend keer wederom Hyatt.

Verbleef: november 2017, reisde alleen
2  Bedank FredvdFlier
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Axel Z, General Manager van Hyatt Regency Dusseldorf, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 november 2017
Google-vertaling

Dearest Guests,

Thank you so very much for choosing Hyatt Regency Dusseldorf and your positive review!

I am very glad to hear, that overall you enjoyed the hotel very much and had such a pleasant stay!

Looking forward to be your host again, when travel leads you back to beautiful Dusseldorf I remain,

With warmest regards from entire Hyatt Dusseldorf Family,
Axel Ziegler
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Via booking.com gereserveerd. Bij aankomst voor een upgrade gekozen. Luxere kamer(bovenste verdieping) met mooi uitzicht. Door deze upgrade ook ontbijten in het hotel. Prima voor elkaar al is 32,- pp voor het ontbijt wel aan de hoge kant. Geparkeerd onder het hotel. Niet goedkoop, maar als je goedkoop uit wil zijn kun je beter thuis blijven. Personeel is ook prima in dit hotel.

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
1  Bedank Demis W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Axel Z, General Manager van Hyatt Regency Dusseldorf, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juli 2017
Google-vertaling

Dearest Guest,

Thank you very much for taking the time to provide us your positive review and recommending us on Tripadvisor!

It is a sincere pleasure to learn, that overall you enjoyed our hotel so very much!
Surely looking forward to be your host again hopefully very soon I remain,

With kind regards,
Axel Ziegler
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier een middag doorgebracht. De hotelbars is zeer gezellig dus we zijn hier lekker lang blijven hangen. De koffie is heerlijk en het gebak van uitmuntende kwaliteit. Daarna gezellig door aan de wijn. Heerlijke plek om je te laten verwennen op een regenachtige middag.

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank only4roy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Axel Z, General Manager van Hyatt Regency Dusseldorf, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 mei 2017
Google-vertaling

Dearest Guests,

Thank you very much for your kind review!
What a pleasure to learn, that you had such an enjoyable afternoon at our DOX Bar.

When summer finally arrives this year, please also try out our nice Pebble´s Terrace with BBQ and cool summer drinks, which will definitely guaranty holiday feeling with the nice views on river Rhine.

Looking forward to be your host hopefully soon again I remain,

With kind regards,
Axel Ziegler
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken