Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (226)
Beoordelingen filteren
226 resultaten
Waardering van reizigers
177
26
15
3
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
177
26
15
3
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 226 beoordelingen
Beoordeeld op 30 december 2019

Goed verzorgd schoon hotel met behulpzaam personeel maar degelijk hotel luxe zit hem voornamelijk in de entree.Ontbijt voldoende maar niet super uitgebreid voor 5* mag iets meer sfeer creëren en niet alleen piano muziek.

Datum van verblijf: december 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank llucas22017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HyattHouseMarketing, Marketing van Hyatt House Dusseldorf Andreas Quarter, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 januari 2020
Google-vertaling

Dear llucas22017,

Thank you for taking the time to review your recent stay with us. We are glad to read that you enjoyed most aspects of your stay with us, especially the architecture of the hotel.

Thank you for your feedback about the breakfast experience, We will make sure these are passed on to the management team for their immediate attention. We look forward to welcome you back for another stay in the near future.

Kind regards,
Your Guest Relations Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 december 2019 via mobiele applicatie

Prima gelegen hotel een oase van rust en comfort in het centrum van Düsseldorf.
Ruime zeer goed onderhouden appartementen. Voelt aan als thuis.
Zeer rustig in je appartement hoor je letterlijk niets. Prima airco. Zeer inventieve indeling. Prachtige combinatie van oude charme en modern. Ontbijt en service prima passend bij dit type hotel.

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Rbal2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HyattHouseMarketing, Marketing van Hyatt House Dusseldorf Andreas Quarter, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 januari 2020
Google-vertaling

Dear Rbal2,

thank you for sharing your thoughts on staying at Hyatt House Dusseldorf/Andreas Quarter. We are delighted to learn you enjoyed your stay to the fullest.
We are already looking forward to welcoming you again soon!

Best regards,
Your Guest Relations Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 december 2019

Een heerlijk hotel, rustig gelegen op loopafstand van het centrum van Dusseldorf. Een oase van luxe. Een prachtig gebouw. Bij checkin een upgrade naar een bijna te grote kamer. Wat een overdaad.
De prijzen in de bar zijn in verhouding.

Datum van verblijf: december 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank Sightseer40483132617
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HyattHouseMarketing, Marketing van Hyatt House Dusseldorf Andreas Quarter, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 januari 2020
Google-vertaling

Dear Sightseer40483132617,

thank you for sharing your thoughts on staying at Hyatt House Dusseldorf/Andreas Quarter. We are delighted to learn you enjoyed your stay to the fullest. We are already looking forward to welcoming you again soon!

Best regards,
Your Guest Relations Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 december 2019

Hyatt House Düsseldorf heeft ons wederom weer verrast met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, mooie ruime kamers uitgerust met luxe technieken. Het statige gebouw was helemaal in kerstsfeer aangekleed.

Datum van verblijf: november 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank Sightseer43394284647
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HyattHouseMarketing, Marketing van Hyatt House Dusseldorf Andreas Quarter, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 januari 2020
Google-vertaling

Dear Sightseer43394284647,

thank you so much for choosing Hyatt house Düsseldorf during your recent stay at the city as well as for taking the time to sharing this amazing feedback with all the TripAdvisor.com users!

It is wonderful to know that you loved the time spent with us, that you felt comfortable in your guest room and our service - much
appreciated.

I greatly appreciate your kind words and I am very much looking forward to welcoming you back again - my team and I will take good care of you!

Kind Regard,
Your Guest Relations Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2019

De locatie van Hyatt House is perfect. In het oude centrum, maar wel in een rustig gelegen straat. Doordat de kamers allemaal op de binnentuin uitkijken is het een oase van rust. De kamers zijn zeer ruim, in goede staat en schoon. Het bed was zeer goed. Parkeergarage onder het hotel is ruim en goed verlicht. Personeel is vriendelijk en representatief. Al met al een uitstekend hotel.

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank Taco J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HYATThouseDUS, Leiter Gästebetreuung van Hyatt House Dusseldorf Andreas Quarter, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2019
Google-vertaling

Dear Taco J,
Thank you so much for choosing Hyatt house Düsseldorf as well as for taking the time to sharing this amazing review on TripAdvisor.com.

We greatly appreciate the kind feedback about the property itself and the service received through the team.

We are delighted to know that you enjoyed so much the service received through the team , especially from the concierges and front office, as well as the location of the property!

We really hope that we will have the opportunity to welcoming you back again - please be assured that we will take good care of you!

With our best regard,
Your Guest Relations Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken