Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.061)
Beoordelingen filteren
2.061 resultaten
Waardering van reizigers
989
785
186
66
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
989
785
186
66
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.061 beoordelingen
Beoordeeld op 18 augustus 2019 via mobiele applicatie

We hadden een executive suite geboekt voor een romantisch weekend weg.

We hebben genoten van de prachtige stad en de bijzonder ruime en luxe suite. Ook de lounge was prima met goede koffie en een klein dakterras met uitzicht op de stad.

Datum van verblijf: augustus 2019
Bedank basg383
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 april 2019 via mobiele applicatie

Prima hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel, goede bedden en bovenal een uitstekend ontbijt: een egg station waar al uw eiige wensen worden bereid, vers fruit, warm assortiment met ei, witte bonen, worstjes... Verschillende soorten kazen, yoghurt, vers fruit... Als u hier logeert, neem dan zeker het ontbijt erbij!

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank MaaikeB_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 november 2018 via mobiele applicatie

Goed hotel, ruime kamers en schoon. Let op of je een aanbieding kunt scoren want dat loont echt de moeite. Dit hotel is pittig geprijsd. De locatie is perfect, dichtbij het station en de DOM. Je loopt zo naar het centrum.

Parkeren kan in de parkeergarage onder het hotel, voor 28 euro per dag. Dat is veel, maar je auto staat dichtbij en veilig. Alternatief is bij de ZOO, maar dat kost je nog extra aan tramkaartjes en tijd. Je bespaart wel, maar het is wat je belangrijk vindt.

Het ontbijt kost €27,50 op en dat vonden wij buiten proporties. Je kunt nl. op loopafstand bij diverse bakkers heerlijk ontbijten voor weinig.

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Estherretje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 oktober 2018 via mobiele applicatie

Toplocatie! Net aan de rustige kant van het stadscentrum. Goed ontbijt, prima kamers! Je krijgt echt waar voor je geld. Parkeren is makkelijk en relatief goedkoop bij het hotel. Voor een weekendje er op uit gewoon echt een mooi hotel!

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank KurtO896
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 september 2018 via mobiele applicatie

Vannacht weer heerlijk geslapen in dit comfortabele hotel. Professionele ontvangst. Nette bediening. Mooie wijnkaart. Goed bed! Mooie ruime kamers. Let op de aanbiedingen. Dan kan je soms voor een keurige prijs overnachten. Het ontbijt is super. Zeer divers en van goede kwaliteit!

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank 946karela
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken