Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sfeerverpester”
Beoordeling van L'Osteria

L'Osteria
Geclassificeerd als nr. 121 van 2.680 Restaurants in Keulen
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens een dagje uit naar Keulen ‘s middags even gestopt bij dit tentje met leuk uitzicht op de dom. Helaas was de bediening zeer onbeleefd, het eten matig, het sanitair onfris en verouderd en bediening deed moeilijk over betaling met pin. Domper van de dag.

Bedank bdh001
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LOSTERIA-MCH, Leiter Gästebetreuung van L'Osteria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling


Ciao!
We're very sorry to read your feedback from the last time you visited us.
We're sorry that our food was not to your liking.
We work to the same standard recipes as in all L'Osteria restaurants, so that you are served food of the same high quality everywhere. Evidently the instructions were not followed in your case. We would like to apologise most sincerely on behalf of all our kitchen staff!

Cordiali saluti
Your L´Osteria Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (299)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 299 beoordelingen

23 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Helaas niet echt een fijn rustig tentje. Wat een massale bedoeling. Slechte bediening en mega massaal. Happy italy is er niks bij. Eten was erg matig dus dit was mijn eerste en gelijk ook het laatste bezoekje. Jammer!

Bedank Mariola C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
losteria_pizza, Manager van L'Osteria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 maart 2018
Google-vertaling

Ciao Mariola!

Grazie mille for your visit and your Feedback, which we have read with a heavy heart!
We regret that you were not satisfied with your visit!

Kind regards
Your L'Osteria Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een bezoek aan Deiters om de hoek hier terecht gekomen. Gezien ik al uitgebreide lunch had nam ik een pizza.
Hij was overheerlijk lekkere bodem en korst, correcte tomaatsmaak. Wel groot. De open witte wijn was niet geweldig maar ok.
Correct geprijsd

Bedank GV_tripadvisor
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
losteria_pizza, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van L'Osteria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 januari 2018
Google-vertaling

Ciao,
grazie mille for your great feedback!<3 We´re happy that your visit have met your expectations and that you like our concept.
We hope to see you again soon.
Kind regards, your L'Osteria Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 januari 2018 beoordeeld

We zijn hier met oudjaarsavond wezen eten. Reserveren ging erg gemakkelijk via de site. Vanwege de drukte kregen we wel een andere tijd toegewezen. De service was erg snel, een beetje té snel zelfs. Het voorgerecht en hoofdgerecht volgden elkaar erg snel op. De antipasti vooraf was lekker, niet bijzonder. Als hoofdgerecht hadden we een pasta Carbonara (lekker) en een pasta met kreeft (smaakloos). Als nagerecht hadden we een Limoensorbet (niet bijzonder). Omdat het oudjaarsavond was, en het dus erg druk was, voelde alles gehaast. De serveerster luisterde niet goed doordat ze gehaast was en ook de tijd tussen de gerechten was erg kort. Denk dat wanneer je niet op oudjaarsavond gaat dat je een hele andere ervaring hebt.

Bedank Marleenlaan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
losteria_pizza, Manager van L'Osteria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 januari 2018
Google-vertaling

Ciao,
thanks for your feedback! We´re sorry for the inconvenience.
Your disappointment is very understandable. We´re sorry that your visit didn´t meet your expectations. We will talk with our service staff in our next meeting. Kind regards, your L'Osteria Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant is een verademing voor liefhebbers van de Itiliaanse keuken.
Uitgebreid menu, voor ieder wat wils.
De zaak is schoon,knus en gezellig ingericht.
Mocht je in Köln zijn en je wilt Itiliaans eten, ga hierheen!

Bedank kim l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
losteria_pizza, Manager van L'Osteria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 december 2017
Google-vertaling

Ciao, grazie mille for your great feedback! <3 <3 Kind regards, your L'Osteria Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die L'Osteria bekeken, bekeken ook

Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
 
Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
 
Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
 

In L'Osteria geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding