Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (179)
Beoordelingen filteren
179 resultaten
Waardering van reizigers
73
73
24
5
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
73
73
24
5
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 179 beoordelingen
13 september 2015 beoordeeld

Kamertip: indien de locatie moet doorgaan voor B&B zou men wel op z'n minst een tafel met 2 stoelen moeten aanbieden.
  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met BudgetPlaces
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
28 juni 2015 beoordeeld

  • Verbleef: juni 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met BudgetPlaces
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
15 juni 2015 beoordeeld

Foto's op de site geven een mooier beeld dan de werkelijkheid. Appartement op 3 hoog, lift al langer stuk, buitenraam en deur afgeplakt i.v.m. schilderwerkzaamheden, in 3 dagen geen schilder gezien, deed armoedig aan.

Kamertip: Toon foto's van echte situatie
  • Verbleef: juni 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met BudgetPlaces
Bedank 619gerardh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2015 beoordeeld

Alles wat er moest zijn, was er. Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik zelf de tijd van mijn ontbijt kon bepalen. Afstand tot het oude centrum was goed met metro of zelfs te voet. Zal het zeker aanbevelen.

  • Verbleef: juni 2015, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met BudgetPlaces
Bedank jayjay610
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 februari 2015 beoordeeld

Je hebt hier een eigen slaapkamer in een appartementje met in totaal 3 slaapkamers. Er is een gedeelde badkamer (die je dus met maximaal 4 anderen deelt) en een klein keukentje. Daar is werkelijk alles voorhanden: brood (glutenvrij voor mij!), beleg, koffie, thee, sapjes, yoghurd, kornflakes. Je mocht onbeperkt pakken. We hebben het erg naar ons zin gehad.

  • Verbleef: januari 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met BudgetPlaces
Bedank 905elinel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken