Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trendy Brunch in Keulen”
Beoordeling van Cafe RICO

Cafe RICO
Geclassificeerd als nr. 5 van 58 Dessert in Keulen
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 21
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
7 juni 2018 beoordeeld

Op zondag eind van de ochtend een heerlijke brunch gehad bij Cafe Rico! Veel keus uit verschillende gerechten, ik had zelf de omelet genomen met ham en kaas. Super goed! Daarbij vriendelijk personeel en een uitstekende sfeer, hier kom ik zeker terug!

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank prijks
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (193)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 193 beoordelingen

3 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ondanks dat het zeer druk was, werd er toch een plek voor 4 personen gecreerd. Het ontbijt was erg lekker.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Joop O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na jaren nog steeds één van de trendy zaken in Keulen. Een waaier aan Gin Tonic's lekkere gerechten en gebak niet alleen een streling voor het oog...

Datum van bezoek: maart 2017
1  Bedank Ronny M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2016 beoordeeld

Heerlijk ontbeten. Veel keuze en daarbij ook echt grote porties. Je hoeft de eerstvolgende uurtjes niet meer te eten :)
Omeletten waren top!

Datum van bezoek: augustus 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Maarten N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ipv in het hotel te ontbijten hebben we dat hier gedaan! Dat was een goede keuze!
Vanaf 5 euro kun je al ontbijten!
Bij mooi weer kun je lekker buiten zitten!

Datum van bezoek: mei 2016
1  Bedank Estherv962
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafe RICO bekeken, bekeken ook

Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
 
Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
 
Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
 

In Cafe RICO geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding