Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.347)
Beoordelingen filteren
1.347 resultaten
Waardering van reizigers
406
653
208
49
31
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
406
653
208
49
31
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.347 beoordelingen
Beoordeeld op 7 juli 2018 via mobiele applicatie

Vlakbij centrum op loopafstand een schoon, vriendelijk hotel.
Ruime kamer en erg schoon.
Bushaltes en metro voor de deur.
Heerlijke douche en werkende !! Airco, met deze temperaturen (28C ) wel een must.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank NadimHalabi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
M F, General Manager van Mercure Hotel Severinshof Koeln City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juli 2018
Google-vertaling

Dear Nadim, Thank you very much for your feedback regarding your stay at our hotel. Best regards, your team from Mercure Hotel Severinshof Köln City

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2018

altijd weer fijn om in een vertrouwt en vriendelijk omgeving te zijn, we zijn stamgasten, in dit prettige hotel, haar goede ligging en bereikbaarheid, met de auto, en opbaarvervoer voor de deur. spreekt iedereen aan. daarom is reserveren wel aan te bevelen.

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
1  Bedank roelh398
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
M F, General Manager van Mercure Hotel Severinshof Koeln City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 mei 2018
Google-vertaling

Dear Mercure guest, Thank you very much for your kind feedback regarding your stay at our hotel. We are very pleased that your stay had been to your satisfaction and have forwarded your comments to our team. We hope that we soon have the opportunity of welcoming you again at our hotel. With best regards, your team from Mercure Hotel Severinshof Köln City

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 april 2018

Bij aankomst zeer goed ontvangen aan de receptie. Dank zij onze Gold clubkaart kregen we een zeer mooie upgrade aangeboden. Een zeer mooie,ruime kamer met terras en ruime badkamer. Het ontbijt was doorsnee wat je van een Mercure verwacht. Algemeen waren we zeer tevreden.

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Mercure Hotels
Bedank ronny704
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
M F, General Manager van Mercure Hotel Severinshof Koeln City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 mei 2018
Google-vertaling

Dear Ronny, Thank you very much for your feedback regarding your stay at our hotel. We looking forward of welcoming you soon again. Best regards, your team from Mercure Hotel Severinshof Köln City

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 januari 2018

Prima hotel op korte loopafstand van het centrum.
Mooie grote schone kamer en badkamer.
Mocht je openbaar vervoer willlen opstappen kan voor de deur.
Wij hadden daar geboekt met ontbijt, alles ruim voldoende aanwezig.

Datum van verblijf: december 2017
1  Bedank GlobeTrotting827674
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
M F, General Manager van Mercure Hotel Severinshof Koeln City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 januari 2018
Google-vertaling

Dear Mercure guest, Thank you very much for your kind feedback regarding your stay at our hotel.
We are very pleased that your stay had been to your satisfaction and have forwarded your comments to our team. We hope that we soon have the opportunity of welcoming you again at our hotel. With best regards, your team from Mercure Hotel Severinshof Köln City

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 januari 2018

Modern en uitstekend hotel met bijzonder vriendelijke medewerkers. Mooie, schone superior kamers met fraai uitzicht. Openbaar vervoer stopt voor en naast het hotel waardoor het centrum van Keulen eenvoudig te bereiken is.

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Robert D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
M F, General Manager van Mercure Hotel Severinshof Koeln City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 januari 2018
Google-vertaling

Dear Robert, Thank you very much for your kind feedback regarding your stay at our hotel. We are very pleased that your stay had been to your satisfaction and have forwarded your comments to our team. We hope that we soon have the opportunity of welcoming you again at our hotel. With best regards, your team from Mercure Hotel Severinshof Köln City

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken