Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (714)
Beoordelingen filteren
714 resultaten
Waardering van reizigers
250
267
128
46
23
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
250
267
128
46
23
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 714 beoordelingen
14 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel Leonardo tijdens Fibo fitnessbeurs. Relaxed en zeer netjes. Verzorgde en mooie kamers bij Hotel Leonardo. Zeer netjes met gezellige bar met de leukste barman; Benny ;) Hotel is zeer aan te bevelen.

Verbleef: april 2018, reisde voor zaken
Bedank Nicole S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meike M, General Manager van Leonardo Hotel Cologne Bonn Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 april 2018
Google-vertaling

Dear Nicole,
Thank you very much for your nice feedback regarding your recent stay at our Leonardo Cologne Airport.We are very happy that you enjoyed your stay with us and that our service met your expectations. It is our goal to make each of our guests feel special. I have forwarded your lovely feedback to Benny. We hope to see you soon again.
Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel is goed verzorgd, de receptie spreekt buiten Duits ook heel goed Engels.
Voor vakantie is het ook mogelijk om een parkeerplaats bij het hotel te boeken. De shuttle service van het hotel brengt je op ieder gewenst tijdstip naar het vliegveld. De service in de bar is heel goed, ook het eten van het restaurant is goed. Het hotel ligt dicht bij de snelweg, het verkeer hoor je echter niet op de kamers. In de zomer is ook de "biergarten" open, er is een ruim aanbod van goede biertjes. Voor de kinderen is er in de buurt van het restaurant ook een hele leuke speelhoek.

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank mstevelmans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meike M, Front Office Manager van Leonardo Hotel Cologne Bonn Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 juli 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

thank you very much for taking the time to evaluate your stay. It is a pleasure to read that you enjoyed your stay with us and that our staff is doing a great job.
We'll definitely pass on the message to them.

We hope to welcome you again in the future.

Kind regards,

M.Touihri

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastische ober Mr Mahat ongelooflijke bediening en goed gelachen , goede start van familie verlof .
Kamers perfekt in orde .
Spijtig dat restaurant volgeboekt was maar Mr Mahat heeft het goedgemaakt met ne super cocktail

Verbleef: februari 2017, reisde met familie
Bedank Christinamatons
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meike M, General Manager van Leonardo Hotel Cologne Bonn Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 februari 2017
Google-vertaling

Dear Christina,
thank you very much for staying in our Leonardo Hotel Cologne Airport and for taking time to write such a nice feedback.We are very happy that you enjoyed your stay with us and that our service met your expectations. . I have forwarded your feedback to our Restaurantmanager Mr. Mahat.
We hope to see you soon again in Cologne. Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De service van Juan Kormesto was geweldig.

Hij is erg vriendelijk en erg behulpzaam.

De mixed-grill en lamscoteletjes waren voortreffelijk.

Zeker de moeite waard als je relaxed wilt vertrekken vanuit Keulen.

Verbleef: februari 2017
Bedank Monique T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meike M, General Manager van Leonardo Hotel Cologne Bonn Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 februari 2017
Google-vertaling

Dear Monique,
Thank you very much for your great review about your recent stay at our hotel.We are very happy that you enjoyed your stay with us and that our service met your expectations. Your feedback is a great motivation for Juan.We are looking forward to welcome you again.
Best regards from Cologne

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een prima hotel als je in alle vroegte een vlucht moet halen. Het hotel biedt een kostenloze shuttle service aan van en naar het vliegveld. Het duurde alleen wel (na gebeld te hebben) ongeveer 40 minuten voordat we opgehaald werden van het vliegveld.

Ondanks de dichte ligging bij het vliegveld was het toch vrij rustig 's avonds.

Bar/ontbijt hebben we geen gebruik van gemaakt.

Wij raden dit hotel zeker aan.

Verbleef: november 2016, reisde met een partner
Bedank Marijke992
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meike M, General Manager van Leonardo Hotel Cologne Bonn Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 december 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you very much for taking the time to evaluate our hotel and for your feedback.
We hope to see you soon again. Best regards from Cologne.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken