Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Per ongeluk de goede keuze”

Jameson Distillery Pub and Restaurant
Geclassificeerd als nr. 53 van 2.721 Restaurants in Keulen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 15
Keukens: Iers
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen, Barscene
Dineropties: Diner, Ontbijt, Na sluitingstijd, Lunch, Reserveringen
Wijk: Altstadt-Nord
18 december 2017 beoordeeld

Hier terecht gekomen op aanrader van het personeel van het restaurant hier tegenover: La Bodega. Ontzettend gezellige pub met LIVE muziek op de donderdagavond. Je haalt je drankjes aan de bar en betaalt direct. Het heeft een gezellige sfeer en meer dan genoeg zitplek als je helemaal door de zaak heen loopt naar achteren.

Datum van bezoek: november 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Sarah E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (265)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 265 beoordelingen

13 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Pub bezocht op vrijdagavond. Was erg druk maar zeer gezellig. De pub ademt een leuke, Ierse sfeer uit. Ze hebben veel soorten bier en whisky's op voorraad. De pub ligt in een drukke uitgaansstraat.

Datum van bezoek: december 2015
Bedank Wouter B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Drukke pub, ook omdat het eten er erg goed is.... Zelfs de simpelste hamburger is er erg lekker! Mooi etablissement, toiletten zijn schoon. Meertalig personeel wat in zo'n wereldstad erg handig is. Personeel is overigens ook vriendelijk.

Datum van bezoek: juli 2015
Bedank nancysmullie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gedineerd hier. Lekker eten voor een nette prijs. Leuke service en gezellig tentje! Gewoon goed en ontzettend betaalbaar!

Datum van bezoek: juli 2015
1  Bedank Lin H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij waren er op een zondag en het was rustig. Het personeel is meertalig en voor het grootste gedeelte erg vriendelijk. Wij hebben er gegeten en daarna zijn we gebleven voor de karaoke. Het was erg gezellig en het eten was goed.

De muziek buiten de karaoke stond behoorlijk hard, maar de muziek was wel goed.

Datum van bezoek: juli 2015
Bedank Kimmh25
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Jameson Distillery Pub and Restaurant bekeken, bekeken ook

Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
 
Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
 
Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen
 

In Jameson Distillery Pub and Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding