Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 110
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 131
Expedia.comUS$ 123
Hotels.comUS$ 123
TravelocityUS$ 123
Trip.comUS$ 118
Orbitz.comUS$ 123
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (189)
Beoordelingen filteren
189 resultaten
Waardering van reizigers
57
84
33
7
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
57
84
33
7
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 189 beoordelingen
Beoordeeld op 6 december 2017 via mobiele applicatie

Het is een goed en zeer centraal gelegen hotel, met een ruime kamer/badkamer. Verzorgd, schoon. Er is echter 1 maar...de hotelkamers zijn veel te heet om fatsoenlijk te slapen. De vloerverwarming is niet te regelen, bleef aanstaan terwijl de thermostaat op 0 stond. Twee maal aangekaart bij de receptie, er is iemand binnen komen kijken, maar het bleef snikheet. 24,25 graden is écht warm om te kunnen slapen. Er kon wel een raam open, maar dan begon de verwarming nog extra te loeien én je had dan last van lawaai van buiten.
Kortom, prima hotel, maar dan in de zomer denk ik!

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Marianne S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 oktober 2017 via mobiele applicatie

Het hotel ligt goed bereikbaar aan de rand van het centrum van Bonn. Het gebouw bestaat uit een oude gedeelte waar fraai nieuwbouw is aangebouwd. In het gebouw zijn verschillende functies ondergebracht: hotel, zorg wonen en verschillende (para) medische bedrijven. Het ontbijt is redelijk goed in een rustige ambiance. Wij hadden een kamer in het oude gedeelte. Heel groot met een kitchinette en alles functioneert prima. De binnentemperatuur is wat aan de hoge kant. Al met al een aanrader.

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank AudieBong
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
RuthvandenElzen, Manager van Collegium Leoninum Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2017
Google-vertaling

Many thanks for your feedback, we appreciate it very much!
Kind regards, Ruth van den Elzen - Hotelmanager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 februari 2017

Mooi hotel, mooie kamers als je i. Het oude gedeelte bent. Het nieuwe gedeelte kamers zijn oké, maar het voelt of je in een ziekenhuis bent. Want het is tevens een verzorgingshuis. Beetje vreemd toch wel. Ligging is prima.

Kamertip: Een kamer in het oude gedeelte
Datum van verblijf: februari 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank gerrieswinkels
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
RuthvandenElzen, Manager van Collegium Leoninum Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 februari 2017
Google-vertaling

Dear guest,
many thanks for letting us know your feedback to our product. We communicate our company profile within our website, hotel booking platzforms and print matrial, etc. Obviously we have not reached you and are more than sorry about that. We will discuss an even more effiently way of communication for the future.
Kind regards, Ruth van den Elzen - Hotelmanager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 december 2016 via mobiele applicatie

Top hotel, volledig nieuw en op wandel afstand van het centrum. In dit hotel is er ook een vleugel met assistent woningen die niet storend is voor toeristen. Het gebruik van sauna en zwembad is gratis en open tot 23 uur. Na bezoek aan de stad is dit een pluspunt om de nacht ontspannen in te gaan. Het restaurant aan het hotel is goed maar op enkele minuten wandelen heb je betere restaurants. Hotel is een aanrader.

Datum van verblijf: december 2016
Reistype: Reisde alleen
1  Bedank Dewit R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
RuthvandenElzen, Manager van Collegium Leoninum Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 december 2016

Geachte gasten,

hartelijk bedankt voor uw vriendlijke evaluatie van het hotel.

Tot ziens en groetjes

Ruth van den Elzen
Hotelmanager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 september 2016

Wij waren hier met twee volwassenen en een kind. We hadden een zeer goed uitgeruste suite met een sofa en een extra groot bed. De kamer is voorzien van een complete keuken, grote badkamer en een grote kamer waarin de sofa en het bed door een kastenwand van elkaar gescheiden zijn. Handdoeken en toiletartikelen waren in overvloed aanwezig, twee gigantische televisies, een fles bubbelwater en snoepjes. Het kan niet op.
Het hotel is gevestigd in een groot, statig pand, een voormalige priesterschool geloof ik, waar heel smaakvol nieuwbouw aan vastgebouwd is. Het gebouw is gedeeltelijk hotel en voor een deel een huis waar ouderen van hun pensioen genieten, maar zet het beeld wat je daarbij hebt gerust uit je hoofd, want dit is een ontzettend smaakvol paleis met super vriendelijk personeel, en als gast voor één dag kan ik alleen maar jaloers zijn op de mensen die hier het hele jaar door mogen wonen. Het ontbijt is overvloedig en heerlijk, en ons verblijf was uitermate prettig.
Er is een restaurant waar we geen gebruik van hebben gemaakt, maar helaas is er geen bar om aan het eind van de dag nog een wijntje te drinken. Het was een warme dag en de kamer was warm. Er is geen airco, maar gelukkig kunnen de ramen open.

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Leon D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
RuthvandenElzen, Manager van Collegium Leoninum Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2016
Google-vertaling

Dear Sir or Madame,

many thanks for your feedback on stay in our hotel. We are more than happy your enjoyed beeing our guest. Hopefully we can welcome you once again in the near future.

Kind regards, Ruth van den Elzen - Hotelmanager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken